De Sims 3 Refresh is de basisgame maar dan gepatched

Als fansite besteden we niet aan elk gerucht aandacht, maar de afgelopen week was er een gerucht over De Sims 3 Refresh. Deze was op verschillende preorder sites opgedoken en veel fansites dachten aan een nieuw accessoires pakket.

Maar het blijkt dat De Sims 3 Refresh gewoon een nieuwe versie van het basisspel zal worden maar dan al helemaal gepatched. Dat heeft EA Duitsland laten weten aan de Duitse fansites Simtimes en Simfans.

Of De Sims 3 Refresh straks ook in de Benelux te koop zal zijn is niet bekend.

32 reacties

  1. Wel een slimme zet van EA want als je De Sims 3 voor het eerst wil spelen en je moet eerst erg veel gaan patchen dan is dat ook niks.

    En er zijn wat patches inmiddels voor De Sims 3 dus dan ben je wel even bezig ๐Ÿ™‚

  2. Dit is wel een goed idee vn ze, want ik heb al diverse keren mijn sims eraf gegooid omdat die niet goed deed at die moet doen, en dan moet ik elke keer weer een updae van 950 MB draaien en dat duurt veel te lang. Gisteren wou ik sims doen, doet die het weer niet, net voor deze dag, over pech hebben zeg maar!!!

    1. ja is wel stom, heb jij Windows XP of andere oudere versie misschien want Sims werkt het best op Windows 7 en windows 2012, kan ook nog zijn dat als je geen goede videokaart heb dat je de craffics omlaag moet doe ๐Ÿ™

      ik kan compleet niet updaten en uploaden zegt ie iedere keer ‘netwerkfout’ kan wel van store dingen halenmaar kan ook geen herinneringen delen

  3. Idd goed idee, maar dit was een tijdje geleden ook opgedoken samen met seizoenen ep en zee sp. Hopelijk zijn die ‘geruchten’ dan ook waar ๐Ÿ™‚ !

  4. Wat ik mij afvraag is als ze dit uitbrengen zou het misschien dan toch zo zijn dat we aan het einde van de Sims3 serie zitten?Want als er nog heel veel nieuwe uitbreidingen komen dan heeft dit uitbrengen niet zoveel zin omdat je dan over een tijd weer een heleboel patches mist.Misschien alleen seizoenen en dan Sims4?

  5. Of dit het einde betekend weet ik niet: wel dat we ver over de helft zitten dus veel EP’s en SP’s zullen er niet meer komen.

    Mijn gok: in totaal 10 EP’s en 10 SP’s. dus waarschijnlijk hebben we nog 3 van elk en dan is het finito met De Sims 3.

    Maar met EA weet je het maar nooit ๐Ÿ™‚

  6. ’t is maar te hopen dat ze nog een seizoenen bij de Sims 3 doen, van mij mag dat wel het laatste uitbreidingspakket zijn! n_n

  7. Eigen bedrijf runnen vond ik wel grappig, maar niet eindeloos tof. Ik vond Sims 2 hobbies wel tof, viool en leuke extra’s erbij, maar eigenlijk zou Studentenleven echt vet zijn!

  8. voor mij hoeft alleen studenteleven, seizoenen en gaan het maken in de sims 3 dat mis ik nog wel! en natuurlijk nog wel meer dingen maar deze vooral (:

    maar.. het lijkt mij eigenlijk ook wel stiekem leuk als je zeg maar soort van boerderij leven hebt met koeien, geiten, kippen enzo, want die hebt je in het echt ook maar die komt er vast niet ;p

    1. sorry voor dubbele post, maar het lijkt mij ook wel leuk als je op vakantie kan gaan.
      maar dan net zoals in de sims 1 & 2 gewoon lekker relaxen in een tropisch eiland of skieen, want deze die we nu hebben vind ik eigenlijk niet meer zo leuk :S

  9. Ik wou dat ze eens aan bugs gingen werken.
    Ik kan nog steeds geen vissen mee nemen als ik op vakantie ben geweest. Ook doet mijn stamboom nog steeds raar als ik op vakantie ben.
    Als ik van familie switch krijg ik nog steeds info van de eerdere familie.
    Als ze dat allemaal voor elkaar hebben mogen ze seizoenen en eigen bedrijf runnen wel uit gaan geven .En een glijbaan voor het zwembad en nog wel meer dingetjes die in sims 2 zitten ๐Ÿ˜‰
    Maar EERST Bovennatuurlijk ๐Ÿ˜€

  10. En krijgen mensen met De sims 3 op hun Origin gratis Refresh erbij bijvoorbeeld? Het is nogal voor Origin aangezien de meeste games automatisch gedownload worden met de laatste patches. Zelfs bij oudere games zoals Simcity 4 is dit al. ๐Ÿ˜›

  11. Kopen? Kopen? We hebben toch al betaald voor die (slechtwerkende) meuk. Zo kan ik het ook wel. Slecht product afleveren en dan geld vragen voor de goede versie – zoals ie eigenlijk uitgebracht had moeten worden?

    Hier kan ik dus echt heel boos om worden.
    Scheld.
    Zo.

    1. Haha, nee hoor. Al ben ik wel heel erg benieuwd, maar ik denk dat de pc het dan helemaal niet meer aan kan ๐Ÿ˜›

  12. Ik ga hem wel kopen, me gewone sims 3 basis game geeft alleen maar bugs, nu ik patch 1.36 heb, gaat gelijk tijdens loading screen afsluiten door de melding: Sims 3 werkt niet meer ๐Ÿ™

  13. Ik mis alleen nog Seizoenen, Gaan Het Maken, Studentenleven en (Echte) Vakanties (niet zoals in wereldavonturen. En Appartementsleven.

  14. Wat mij betreft hoeft aan sims 3 nooit een einde te komen, ik bedoel er toch genoeg te bedenken ? Waarom word de klant nooit eens gevraagd wat zij nou echt graag willen zien en dat ook daadwerkelijk wordt uitgebracht ?
    Ik zit echt niet te wachten op sims 4 ofzo, als ze nou gewoon naar de klant luisteren zit er nog veeeel meer toekomst in sims 3 en blijft dat ook echt wel verkopen zolang ze maar blijven verbeteren !
    ( Offff ben ik nou gek ๐Ÿ˜› )

  15. nou hoop niet dat er ooit sims 4 komt hoor ;S,
    dan wordt het allemaal wel erg uitgemolken.
    Btw ze kunnen nog zoveel meer met de sims 3 ๐Ÿ™‚

  16. Ik zit ook nog niet op De Sims 4 te wachten. Ik zou het ontzettend leuk vinden als het verkeer in De Sims 3 realistischer werd! Zoals dat er verkeersongelukken kunnen gebeuren en werkende stoplichten waar je Sim met z’n auto voor moet stoppen, enz. Maar ik denk dat we helaas richten de vierde generatie gaan ๐Ÿ™ maar wie weet is dat ook ontzettend leuk :p

  17. Ik vind ’t ook niks als de sims 4 uitkomt. Misschien is ’t veel beter als ze nu eens een keer รฉcht lang met de sims 3 bezig blijven. Dat die รฉcht compleet word, en dat er niet veel dingen meer missen. Tuurlijk, dat kan jaren duren, maar dan wordt het wel nog leuker toch?
    Nou ja, da’s mijn mening.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *