50% korting op De Sims 3 én uitbreiding op Steam

Steam staat inmiddels wel bekend om de hoge kortingen die ze regelmatig op De Sims 3, en uitbreidings- en accessoirespakketten loslaten. En zo ook nu weer, 50% korting op de gehele collectie.

De korting geldt in dit geval ook op De Sims 3 Showtime en de De Sims 3 Showtime Katy Perry Collector’s Edition! Een erg leuke en goedkope aanbieding dus! Deze zomer-uitverkoop duurt van 12 tot 22 juli!

Let Op: Als je De Sims 3 en uitbreidingen via Steam koopt, krijg je alles digitaal op je PC, dit betekent dat er geen spellen richting je huis worden verstuurd, en je niks daadwerkelijk in je handen krijgt.

| Steam: Zomer-uitverkoop op De Sims 3 én uitbreiding |

16 reacties

  1. Volgens mij wel. En je krijgt hoogstwaarschijnlijk ook een serienummer, dus dat kan je ook gewoon in Origin invoeren. Zelf vind ik Steam persoonlijk handiger, maar toch 😉

  2. Inderdaad, Steam is hander – Geen boekjes verliezen! 😀
    Zonde dat je geen box krijgt want dat vind ik altijd het leukste van spellen verzamelen!
    Leuke actie =)!

  3. Steam is een vreselijk progamma. Het is dat ik het voor bepaalde games nodig heb, want anders mag het zo de deur uit. 🙂

    1. Lol steam is een vreselijk programma dat is vloeken :O steam is de best platform voor games ! dan ea met hun orgin pff

  4. Ik heb de Sims 3 in de winkel gekocht. Nu wou ik Sims 3 Pets kopen via Steam, maar krijg ik het volgende bericht: Je transactie is mislukt doordat je probeert een game te kopen waarvoor het nodig is dat je een andere game hebt, en die heb je niet. Herstel de fout en probeer het opnieuw.

        1. Zo gaat het al jaren. Om uitbreidingen via Steam te kopen moet je ook het basisspel via Steam hebben. Ze werken niet samen omdat het een volledig andere manier van installeren is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *