Lekkere De Sims 3 goodies te winnen op Female Gamers

Vanochtend ontvingen we een verzoekje van Female Gamers om aandacht te besteden aan een wedstrijd rondom hun 5 jarig bestaan. Meestal besteden we eigenlijk geen aandacht aan gamessites die wedstrijden organiseren. Maar deze keer gaat het om allemaal De Sims goodies en we weten hoe leuk jullie die vinden.

Er zijn 4 verschillende De Sims 3 goodies pakketten te winnen en je kunt nog tot 1 augustus 2012 meedoen. Alle informatie vind je op de onderstaande link:

Wat moet je doen: Laat ons zien hoe jouw Sims feest vieren! Wij willen een screenshot van jouw Sims die een feestje vieren. Je mag hiervoor gebruik maken van The Sims 1, The Sims 2 of The Sims 3. Wees creatief en doe mee!!

| Female Gamers: Win exclusieve De Sims 3 goodies |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

5 reacties

  1. Die tas en zonnebril heb ik nog niet in mijn collectie of in de Sims Nieuws goodies kast. Even kijken op ik mee gaan doen, een screen maken is geen probleem 😀

  2. Ik heb een aantal van die goodies ook nog niet, dus snel Sims 3 op me XP installere, want op me vista zegt die: Sims 3 Werkt niet meer, en kan ik hem niet meer spelen 🙁

  3. Ik heb die tas in het bruin, vind ‘em in blauw eigenlijk wel leuker :O Ik mis die muismat, buttons, onderbroek ( 🙂 ) en kladblokvel met pen nog (eigenlijk bijna alles dus :P)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *