Gamescom 2012 en Sims Nieuws

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus is er weer de Gamescom in Keulen – Duitsland. De Gamescom is de grootste gamesbeurs in Europa en uiteraard is EA er ook aanwezig met een grote stand.

De lineup voor EA is nog niet helemaal rond, maar wat voor Sims Nieuws interessant is dat zowel Simcity als De Sims 3 Bovennatuurlijk op de beurs te zien zullen zijn. We hopen nog officiële invites te krijgen voor de behind closed doors presentaties maar dat is nog niet helemaal geregeld.

Verder geeft EA op dinsdag 14 augustus om 16.00 uur (onze tijd) een grote persconferentie, daarin zullen Simcity en De Sims 3 Bovennatuurlijk waarschijnlijk ook (kort) voorbij komen. En wie weet wat voor verrassingen The Sims Studio nog meer in petto heeft?

Net als vorig jaar, zie ook onze berichten onder de Gamescom 2011 tag, zullen we jullie op de hoogte houden van die games die voor onze site interessant zijn. En we hopen net als vorig jaar jullie weer leuke previews en persoonlijke verslagen te kunnen brengen.

Wie van ons team naar de Gamescom zullen gaan weten we nog niet: we zijn er in ieder geval aanwezig en we hebben er nu al erg veel zin in. Het is niet alleen interessant om de behind closed doors presentatie te zien, maar het is ook altijd een erg gezellige dag met al die internationale fansites, EA bobo’s en Amerikaanse producers & SimGuru’s.

We houden jullie op de hoogte!

17 reacties

  1. Waarschijnlijk zal de aankondiging van seizoenen snel zijn. Ze hebben op een bestel site seizoenen gevonden met daarbij EP8, en staat nog steeds in november gepland. Het is eigenlijk al bijna zeker 🙂 !

    1. Het is ook zeker dat Sims 3 Seizoenen er komt en Gamescom zou inderdaad een mooi moment zijn om het aan te kondigen.

      Maar met EA weet je het maar nooit …. 😉

      1. Dan kan je ook gelijk verwachten dat de Sims 4 80 euro ofzo kost 😐 Je kent EA…

        Ik daarentegen kan niet wachten tot Seizoenen :D!

  2. Bij de beschrijving van Sims 4 stond er toch bij dat er meteen wisseling van de seizoenen bij zou zitten, die zo onvoorspelbaar zou zijn dat de winter het ene jaar een compleet andere zou zijn dan de winter het jaar daarop?

  3. tickets voor Gamescom os rond de 15 euro maar de kosten voor openbaar vervoer dat kan wel prijzig zijn weet niet zeker ik g met de auto 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *