Je kunt gewoon niet zonder!

Officiële trailer van De Sims 3 Jaargetijden (Nederlands)

De eerste bewegende beelden van deze langverwachte uitbreiding, De Sims 3 Jaargetijden. Zelf zien wij erg veel terug uit De Sims 2 Seizoenen, bijvoorbeeld het verbranden in de zon of springen in een hoop bladeren. En ook veel leuke nieuwe toevoegingen zoals een paraplu en Halloween! Waar ben jij nu het enthousiast over?

PS de release datum in de trailer is niet correct; voor de Benelux is de release op donderdag 15 november 2012.

86 gedachtes over “Officiële trailer van De Sims 3 Jaargetijden (Nederlands)”

 1. Daantje1992

  Bij 44 seconden ongeveer midden op het scherm denk ik een aliën te zien, enne… op het laatst, dat die sim helemaal groen schijnsel over zich heen krijgt?;) Dat kan ik me geloof ik ook nog wel uit de sims 2 onthouden! Ik denk dat Aliëns het “Monster” voor de Sims 3 jaargetijden worden:)

 2. Starrats

  lol die sim die bevriest doet precies het zelfde als in de sims 2 seizoenen, en ik heb de alien 3 keer gezien in de trailer, heb er screens van gemaakt zodat ik hem even goed kon bekijken 😛

   1. Creepyelf

    de seconde erna zie je iemand uitglijden op het ijs en in de achtergrond vant er iemand achterover in de sneew met een soort ruimtepak (snowboardpak?)… maar ik denk niet dat het een alien is

 3. Big Mama

  Wat zal dit leuke screens opleveren!!!!!
  Ik zie de Roma’s al tussen de bladeren spelen en een sneeuwballengevecht met de kids,echt super geweldig gaaf!!
  Ik denk dat dit mijn favoriete uitbreiding gaat worden en dan maakt het mij niks uit of er een stad bij zit of niet.
  Dit maakt elke stad die je hebt zoooooo anders en leuk!!

 4. GG

  Wereld avonturen:china/frankrijk/egypte in de sneeuw
  Ambieties:simbot in de regen
  Nm:brigeport tijdens onweersbui
  Beestenbende:met je hond/paard/kat in de sneeuw spelen
  Showtime: winterconcert
  Bovennatuurlujk:feeën in de lente
  Levensweg:met je familie naar het strand
  Dit word een topper

 5. desims2

  In het EA Persbericht word genoemd dat er verschillende decoraties bij zitten o.a een ‘Maretak’. Kerst zit er waarschijnlijk wel in maar er word nog niet te veel over het pakket los gelaten qua info.

 6. abctje

  Dit is supermegasuperongeloofelijkontzettendgigantisch geweldig! 😀
  Ik heb de trailer ook al minimaal tien keer gezien!
  Maar op precies 1:00, daar zie ik dat meisje hoesten! Kun je ook verkouden worden dan?!

 7. Emma

  Ik heb met mijn moeder een weddenschap gedaan dat de belgen nog minsten 1 medaille nog gaan winnen en zopas wint er iemand nog een zeker. Bovennatuurlijk koopt mijn moeder. Dus ik kan sparen voor jaargetijden. 🙂

 8. Daantje1992

  Jeej, Paardrijden in de sneeuw?:D En dan ben je superspeurneus, mag je geen sporen achterlaten…oeps, voetstappen in de sneeuw haha(A) En de hond uitlaten in de regen, fietsen met een paraplu of zeiknat worden:) Blaadje dat voor je ogen waait, verkeersongeval. Loop je lekker over het strand, dikke stormvlaag, sta je ineens midden in het park!(A)

 9. steventb

  Ik snap best dat het allemaal zo vlak na elkaar moet:
  op 1 oktober gaat de BTW van 19% naar 21%. Dus dan kunnen
  mensen nog lekker voor een lagere prijs de uitbreidingspakketten aanschaffen.

 10. Alan Stanley

  EINDELIJK! Ik kan me herinneren dat ik dinsdag juli meldde dat ik met vakantie ging, en dat ik zei: Sims 3 Seizoenen zou een leuk terugkomstcadeautje zijn! Een dag later was het al van dat. Nu moet ik dringend SN bijlezen!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>