Origin en De Sims 3: 2 halen – 1 betalen

Een aantal dagen geleden konden we in dit bericht op onze site deze ‘alles in de tent 50%’ actie van Origin al melden en je kunt nu ook op de Origin site goedkoop je De Sims 3 collectie aanvullen.

Deze actie – voor de digitale versies van De Sims 3 – loopt tot 29 augustus 2012 dus wacht niet te lang met je aankopen. Per account kun je maar 1 keer een korting krijgen.

| Origin: Koop een game en ontvang een gratis game |

12 reacties

    1. Ik had zoiets al op Twitter gezien een paar dagen geleden, maar er geen aandacht aan besteed. Elke 3 maanden duikt er wel een gerucht op dat EA wordt opgekocht / te koop staat 😛

      Goed voor de prijs van je aandelen dit soort geruchten 🙂

    1. Als ze er allebei opstaan lijkt me dat wel kunnen ja. Gewoon proberen en net voor je afrekent zie je dan og het inderdaad kan en je BB gratis krijgt.

  1. Ik ook + alle store items alles van internet
    Je mert het verschil niet eens en het gezeur vab besgadigde disk of kapot ifzo heb je niet
    Lang leve origin en de stire

  2. Ik wou dat er een soort van No-CD patch was die EA uitgaf.

    Bv dat dit mogelijk wordt als je het spel waarvoor je normaal de cd-rom moet invoeren geactiveerd hebt op je Origin account.

    1. Dit is niet slim als EA dat zou doen, zo komen er meer piraten die de Sims op een illegale manier verkrijgen en ze kunnen dan gewoon die NO-CD gebruiken willen ze het spelen.

  3. Hoezo? Dit kan beveiligd worden dat dit enkel beschikbaar is als je het spel geactiveerd hebt op Origin. Om dit te doen moet je een unieke seriecode hebben, die je krijgt bij aankoop van je spel. Piraten gaan volgens mij niet geld uitdelen.

    1. Iedere dag worden er unieke codes achtergehaald. Op Origin kan ik geen enkele Sims meer activeren (Sims 2) want de codes zijn allemaal gekraakt. Ik vind dat het toch geen probleem is om een cd’tje in je pc te doen? …

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *