De Sims 3 Bovennatuurlijk: blog 2 van SimGuruBritt over vampieren

Weersteen

Op de Amerikaanse De Sims 3 site is deel 2 online gekomen van een blog over De Sims 3 Bovennatuurlijk. Er is nog geen vertaling beschikbaar maar zodra die er is melden we dat.

One last thing to mention, vampires have a new immortal lifetime happiness reward that has a number of effects. Having this reward will completely stop them from aging, allow them to be in the sun without any penalties, will never have them be rejected when taking a drink of blood from another Sim and will need less plasma in order to survive. However, side effects of this reward may include slight sparkles…!

| Witches aren’t all wicked and green, you know. Part 2 |

PS: van deel 1 is er wel een vertaling, zie ook deze post op onze homepage.

7 reacties

  1. Een laatste ding om op te noemen, vampieren hebben een nieuwe onsterfelijke levenslangebeloning die een aantal effecten heeft. Het hebben van deze beloning zal zorgen voor het stoppen van het ouder worden, kunnen ze in de zon zijn zonder eventuele sancties, zal nooit hebben ze worden afgewezen bij het nemen van een drankje van het bloed van een andere Sim en zal minder plasma(bloed dus!) nodig hebben om te overleven. soms kan t zijn dat er bijwerkingen zijn (dat zijn glitters!)
    Xxx Anne

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *