EA Benelux: veel gestelde vragen over De Sims 3 Bovennatuurlijk

EA Benelux heeft een pagina online gezet met veel gestelde vragen over De Sims 3 Bovennatuurlijk. De meeste antwoorden weten onze vaste bezoekers denk ik wel want ze zijn gebaseerd op de tweets van SimGuru’s die we al gemeld en vertaald hebben.

Maar het is toch wel even een handige pagina voor iedereen die De Sims 3 Bovennatuurlijk al heeft of twijfelt over de aanschaf.

De 45 vragen en antwoorden zijn onderverdeeld in een vijftal hoofdstukken:

  • ALGEMEEN
  • MAANCYCLUS
  • EIGENSCHAPPEN EN VAARDIGHEDEN
  • BEHEER VAN BEVOLKING
  • FAMILIE EN HUISDIEREN

| Veelgestelde vragen over De Sims 3 Bovennatuurlijk |

29 reacties

  1. Weet iemand welke kleuren iedereen is want bij bovennatuurlijk heb je geel die ik niet weet etc. btw ik weet wel iets:
    Oranje = heks/tovenaar
    Bruin = weerwolf
    Rood = vampier
    Groen = elf

  2. Ik moet zeggen, EA heeft zichzelf overtroffen. Nog nooit voelde een game zo log en traag aan als deze. Serieus, ik heb een high-end PC maar moest sommige settings op medium zetten omdat het anders niet lekker liep. En wat dacht je van de bugs? Geweldig 🙂

  3. ^natuurlijk zijn bugs geweldig ,zonder bugs is het maar saai en bespeelbaar 😉
    En bij mij is hij helemaal niet traag en ik heb maar een gewoon pc-tje van een jaar of 3/4 oud waar nog vista op draait.

    1. Luxe! Ik heb een ong. 8-10 jaar oude XP, die ondanks een geweldig slechte videokaart de sims goed aan kan, met extra cadeau dat wanneer ik inzoom op mijn sims de sims behalve het hoofd helemaal zwart worden, en de suprise bij BN was dat wanneer ik een interactie doe met een geest, of er zelf een maak in CAS mijn hele scherm de kleur krijgt van de geest. Toppie toch! 😉

    1. De vaardigheid magie moet bij beide heksen voldoende zijn, ik geloof niveau 3. Ik kreeg de optie eerst ook niet bij interacties totdat ik een van de heksen van de familie Rimpelbil tegenkwam daar kreeg ik de optie wel.

  4. ooooh hartstikke bedankt ik ben echt helemaal gek van sims 3 maar ik kan nooit zo goed onthouden hoe je met die GB moet omgaan, dus heel erg bedankt

  5. IK heb bovennatuurlijk gekocht, maar nu zie ik de vleugels van de fee niet en ook geen (magie) als jullie begrijpen wat ik bedoel. ik vind dit zonde want sims 3 is niet goedkoop. Hopelijk kunnen jullie mij helpen alvast bedankt.

    1. Eens raden; heb je toevallig de nomosaic mod (of zoiets), dan moet je de verbeterde versie installeren. Onzichtbare vleugels en magie is namelijk precies wat mensen met een verouderde nomosaic (of zoiets) mod hadden.

  6. weet iemand of als je een bovennatuurlijke sims bent, zoals fee of je dan weer een normale sims kan worden dus gewoon een mens x.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *