Sims 3 University / Studentenleven stond even op Russische Origin

Op de officiële Russisische Origin heeft even De Sims 3 University / Studentenleven gestaan maar is er ook weer snel afgehaald. De Russische fansite SimsMixei heeft er wel nog snel een screen van kunnen maken.

Zouden we dan toch nog een Studentenleven uitbreiding voor De Sims 3 krijgen? Lijkt jullie dit wat?

120 reacties

  1. Het zou leuk zijn maar maar we hebben nu 8 uitbreidingen als we De Sims 3 Jaargetijden meetellen. Dus hoeveel uitbreidingen krijgen we nog en is De Sims 3 Studentenleven dan waar ik op zit te wachten?

    Niet echt: Sims 2 Studentenleven was beetje saai en erg Amerikaans. Ik heb liever iets heel nieuws dat we niet al in Sims 1 of Sims 2 gezien hebben.

    Of zijn de ideeën binnen de Sims Studio echt op voor De Sims 3 en kunnen ze alleen nog ‘oude’ ideeën recyclen voor De Sims 3?

      1. dat is heel leuk maar kost ook veel mb dus tenzij je geen bezwaar tegen hebt dat er maar 10 atracties je hele ep bezet is het niet te doen wel zou afentoe een kermis leuk zijn

  2. Het maakt mij niet uit dat het een ‘oud’ idee is, zelf heb ik de sims 2 nooit echt gespeeld. En dus weet ik niet hoe studentenleven daar was, maar dit lijk me geweldig! 😀

  3. Alsjeblieft alsjeblieft kaat dit waar zijn, Sims 2 Studentenleven was zoooo ongelooflijk leuk!! =DDD Hopelijk komen er dan wel een hoop banen bij :>

  4. Studentenleven vond ik echt een superleuke uitbreiding van de Sims 2. Dus dit zou wel leuk nieuws zijn als het waar is. En Hiki: In de Sims 3 heb je toch al een aantal uitbreidingen die gelijk zijn aan de Sims 2, maar ze maken er altijd een nieuwe twist aan. Dus, wie weet?

      1. Je kan ze nu voor het eerst besturen. Overigens zijn er nu paarden en allerlei andere wilden dieren. Dus, in Beestenbende zit wel degelijk een twist.

    1. btw: het lijkt alleen maar geweldig als er een nieuwe leuke studentenwereld bijzit met colleges en studentenhuizen en veel nieuwe interacties! Dat studenten lekker gezellig en gek doen en feesten :p

  5. In sims 2 vond ik studentenleven verschrikkelijk saai. Maar reizen in sims 1 vond ik ook saai en in sims 2 was het redelijk.En in 3 is het ook leuk (als alle bugs er uit zijn)
    Ik wil er eigenlijk mee zeggen dat misschien in sims 3 studentenleven wel leuk gaat worden. En dan komen er vast leuke interactie’s bij die wel leuk zijn of leuke spullen/kleren.
    Laat het dus maar komen en we zien wel wat het wordt.Mijn grootste wens komt in november al uit dus alles wat er bij komt is mee genomen.

  6. Alles wat ik terug wilde zien is er, behalve je eigen winkel opbouwen, maar studentenleven vond ik opzich ook wel leuk en ik heb er niks op tegen als dit gerucht waar is! Enige wat ik wel mis is het echt op vakantie gaan, maar dan bouw ik zelf wel een resort ofzo;-) En in Sunlit Tides is het ook net vakantie:-)

      1. met traveler van nraas kan je dat ;), je moet alleen een basiskamp aanmaken in sunlet tides (met worldtool). maak dan een paar leuke lokaties om heen te gaan en te relaxen en je hebt een vakantie 🙂 (je kan dan zelf je hond of kat meenemen)

  7. Leuk maar hoe lang gaan ze nog door? Ik moet inmiddels een nieuwe computer kopen omdat de mijne De SIms 3 niet meer zo snel kan spelen (ook niet op lage kwaliteit). Vind studentenleven persoonlijk wel leuk maar zo inspiratieloos van het team. Als ze door gaan tot een tiende uitbreiding (zoals eerder uitgelekt) dan zal “Gaan het maken” er vast nog wel komen voor De Sims 3.

  8. Ik vind deze uitbreiding echt totaal niks.. Ik vond het al niets bij De Sims 2, dus verwacht er ook helemaal niks van bij de sims 3. Wat mij betreft mag EA wel eens creatief zijn en het afsluiten met wat totaal nieuwe dingen. Ik weet dat ideeën er zijn, aangezien er een hoop leuke dingen stonden in de survey.. Nee, ik zit niet te wachten op toekijken hoe mijn sims huiswerk maken en op een ‘campus’ rond te rennen… beetje nutteloze uitbreiding vind ik zo.

    1. Heel veel mensen hebben hierom gevraagd, dus misschien zijn ze wel helemaal niet ”inspiratieloos” maar luisteren gewoon naar de fans

  9. Ik vind deze uitbreiding echt totaal niks.. Ik vond het al niets bij De Sims 2, dus verwacht er ook helemaal niks van bij de sims 3. Wat mij betreft mag EA wel eens creatief zijn en het afsluiten met wat totaal nieuwe dingen. Ik weet dat ideeën er zijn, aangezien er een hoop leuke dingen stonden in de survey.. Nee, ik zit niet te wachten op toekijken hoe mijn sims huiswerk maken en op een ‘campus’ rond te rennen… beetje nutteloze uitbreiding vind ik zo.

  10. Ik heb sims2 nooit gespeeld dus ik weet niet wat ik kan verwachten hiervan.
    Ik moet hier eerst nog wat informatie over lezen voordat ik zeg dat het helemaal niks is maar het lijkt me een beetje saai.

  11. vind het nog te vroeg om m’n oordeel er helemaal over te vellen (in de 2 vond ik het wel leuk en voegde wel wat toe, maar het meeste daarvan hebben we dan weer) – wat ik in elk geval wel leuk vind is dat er waarschijnlijk een pak meer dingen komen voor de tieners, vind dat ze soms weinig om aandoen hebben. laat ze er pretparken bijdoen zodat de tieners daar heen kunnen gaan :p (met hun jongere zusje), iedereen content (of toch de vele)

  12. De reden waarom ik deze uitbreiding niet zo leuk vind is puur vanwege het feit dat op zichzelf naar de uni gaan al een ”levensfase” op zich is. En in de sims 2 was het zo dat je een sim pakte en die naar de universiteit deed en dat je dan terug kwam, en er eigenlijk geen tijd was vergaan thuis ook. Plus dat EA na mijn mening dit wel in Generations kon voegen, aangezien het universiteitsleven ook gewoon een levensfase is, en bij het leven hoort.

    Wat me wel leuk zou lijken is als ze University met Open For Business achtig iets mengen, zodat je misschien diploma nodig hebt om je eigen zaak op te starten etc. Ook kunnen ze meer professions toevoegen aan University waar je meer controle over hebt. Ik loop echt niet warm voor deze uitbreiding, maarja wie weet wat EA er dit keer van maakt. Na mijn mening doet EA der best om uitbreidingen te maken, maar het is teveel ‘remake-maar-net-niet’ gedoe. Ik bedoel bijvoorbeeld: Seizoenen, geweldig dat die komt, maar ze doen er geen optie in om een kas te maken of om de tuinman terug te doen (voor zover ik weet). Dan denk ik wel eens: zulke dingen.. als je een uitbreiding maakt, doe het dan goed en uitgebreid ipv. halfgebakken. Plus dat ik graag nieuwe creatieve ideeën zie nu ipv. al die remake pogingen.

    1. Ik heb het wel met je eens dat ze de universiteiten in Levensweg hadden moeten stoppen, en ik vond het jammer dat het niet zo was, zeker omdat er toendertijd een screen online stond waarop het net leek of dat zo was (Met het scheikunde station).

      En ook met je idee dat ze iets zouden kunnen maken met je eigen bedrijf en het naar de universiteit gaan ben ik het wel eens, dat zou een goede combinatie kunnen zijn, maar dit had dan weer bij Ambities kunnen horen.

      Maar, tot zover vindt ik de uitbreidingen die ze opnieuw hebben gemaakt wel goed, sommige beter dan in de Sims 2, sommige ook weer minder of compleet anders!

      En, het is nog maar een gerucht, maar voor mij is het uitbreidingspakket meer dan welkom, ik ben blijer met zo’n uitbreiding als dat ik was met bovennatuurlijk!:) (Wel een leuke uitbreiding, maar niet mijn ding).

  13. Gaan het Maken was mijn meest favoriete uitbreiding ooit (en dan kijk ik naar alle Sims uitbreidingen).
    University heb ik wel gekocht maar heb eigenlijk nooit een Sim erheen gestuurd. Leek me gewoon niet leuk.

  14. Ik vind de sims 3 seizoenen juist heel vel nieuwe dingen toevoegen vergeleken met seizoenen in de sims 2 dus ik vind het helemaal geen remake achtig iets, misschien wel maar met heel veel nieuwe toevoegingen die bij de sims 2 niet waren. In de sims 2 konden je sims niet naar festivals die seizoensgebonden waren en ze hadden ook geen paraplu’s en konden zelfs niet echt in zee zwemmen, laat staan in rivieren en meren.

    Ik ben zelf ook niet echt fan van de sims 2 studentenleven, maar was ook niet van sims 2 huisdieren. De sims 3 beestenbende vind ik weer wel leuk, dus dat zal bij de sims 3 studentenleven ook wel zijn.

    1. Bovendien hoefde je niet perse die ene hele riedel twee keer achter elkaar te posten. Kan zijn natuurlijk dat je typefouten gemaakt had die je er uit wilde halen. En hier bij de homepage geen edit knop hebben.

      1. Dat heet perongeluk 2x snel klikken. En aangezien de homepage geen ”Verwijder eigen bericht” knopje kent, kan ik daar weinig aan doen hé.

  15. Gaan het maken voor Sims 3 had ik persoonlijk ook leuker gevonden 🙁 Ik heb al mods die het een beetje nabootsen, maar het is toch niet hetzelfde. University van Sims 2 had ik ook niet zoveel gespeeld. In het echt is school al niet spannend, dus naar mijn Sims staren terwijl ze studeren is niet veel beter 😛 Ik hoop dat het een vals gerucht is, al ziet dat er niet naar uit als winkels die informatie al lekken.. 🙁

    1. Dit komt van Origin (die is van EA zelf) dus het is 100% waar. Alleen nu nog wachten op een aankondiging. Ik vind wel dat ze echt die uitbreidingen eruit aan het persen zijn momenteel hoor.

  16. Naast dat ik het leuk vind vind ik dit ook een helpende uitbreiding, door universiteit krijgen sims meer de tijd om vaardigheden te leren voor ze aan het werk gaan…Net zoals in het echt.

  17. Wel raar eerst komt er in Nederland op sites sims 3 decides te staan en in Rusland Studentenleven, allemaal onaangekondigd!, maar hoop wel dat ze doorgaan met Sims 3 en nog niet Sims 4!

      1. Dat vind ik weer niet, showtime en na middernacht zijn 2 superverschollende dingen na middernacht is meer new york achting met appartementen en showtime is meer LA Achtig, en grote huizen en de weg naar beroemdheid

  18. Ik dacht dat ze sims 3 met jaargetijden gingen afsluiten, wat ook een mooie afsluiter was, maar nu gaan ze er nog van die uitbreiding bij doen dat er al lang moesten zijn? Ik bedoel Beestenbende en Jaargetijden vind ik de 2 top uitbreidingen. Ambities en Bovennatuurlijk valt zwaar tegen want ik vind niet zo veel gameplay daarin. Hopelijk komt er nog een uitbreiding in de soort van gaan het maken.

  19. Ik vond Studentenleven heel leuk, maar inderdaad wat Hiki zei, het was echt heel erg Amerikaans. En daarbij, je kon zelf niet eens naar het college gaan.. Dat vond ik wel jammer..

    1. Als je goed kijkt, is de link van DevianArt. Dat is een kunstsite waar mensen hun creaties uploaden. Dit is dus gewoon fanart en een zelfverzonnen concept.

  20. ik wil nog zoveel dingen van de sims 1 en 2 terug
    ik wil de plant sim terug ik wil de tuinman terug
    ik wil weer op vakantie kunnen met hotels enzo en leuke dingen omtedoen
    ik wil de winkels weer terug

    maar nieuwe ideeen zoals pretpark en boederij lijkt me ook leuk

    1. Nogmaals. *zucht* als je naar de LINK KIJKT dan zie je dat het een link is van DeviantArt. Dus, zeg ik NOGMAALS dat is een kunstsite. Daar uploaden mensen HUN CREATIES. Dit is dus FANART en een ZELFVERZONNEN concept. *zucht* Ik word zo moe van mensen die berichten niet lezen die er al staan.

  21. jongens het zou cool zijn als je alle buurten kan opladen
    bijv brichport en sunset vally aanelkaar je weet wel die sterren berg aan sunset vally en twinbrook aan
    starlichtshores en sunlit tide als eiland en moonlightvalls
    en apaloosa plance aanelkaar en alles is met bruggen
    verbonde dan kan je met jaargetijden zwemmen naar andere steden met zandbanken met jaargetijden een hele sims wereld

  22. Al kon je maar op vakantie gaan naar de verschillende buurten. Tijdelijk wonen in je zelf gebouwde vakantiehuis. hetzelfde principe als wereldavonturen.

  23. Eerlijk gezegd zit ik hier niet echt heel erg op te wachten. In de sims 2 was ’t ook wat leuker met sommige dingen. Maar wie weet maken ze er toch nog wat leuks van, dus ik negeer voorlopig even mijn mening en ga gewoon afwachten.

  24. jaaay! ik wil al heel lang studentenleven!
    ik vind het juist een hele toevoeging, want nu is het high school en hup aan het werk. Dat is voor mij niet realistisch.
    jullie klagen allemaal dat het zo amerikaans is, maar in amerika is alles heel herkenbaar en prominent. Ik denk niet dat veel van jullie ook maar iets opvallends van universiteiten ergens anders kunnen vertellen.
    het is toch leuk, studentenverenigingen, feestjes en ook het blokken voor tentamens, dat hoort toch allemaal bij het leven? ik denk dat ze er wel iets heel leuks van gaan maken. daarnaast denk ik dat je de sims nu wel zou kunnen volgen naar college door de open wereld die er bij sims 2 niet was.
    ik wil studentenleven in ieder geval heeeeeeeeeeeeeeeel graag hebben!

  25. ze moeten eigenlijk weer van die lege buurten maken zoals bij de sims22, als je nu je eigen buurt wilt maken moet je een ding downloaden, en die doet het niet bij mij >_<
    maar ze hadden bij s2 van die straten enzo, die je dan een naam kon geven en zo… nu moet ik all gezinnen en huizen verwijderen en halverwege stop ik omdat het te lang duurt XD
    maar goed, studenten leven lijkt me wel leuk, maar nieuwe banen enzo lijken met wel leuk, bijvoorbeeld leraar ofzo.
    en dat tieners ook in een band kunnen spelen, en een tienercafe, maar dat zal wel niet…

    veel plezier met onwikkkelen EA!

  26. Je kan hem natuurlijk illigaal downloaden maar daar zitten wel risico’s aan vast. Zelf download ik nooit iets illigaal de sims makers werken er hard aan en moeten er dus ook wat aan verdienen vindt ik.

  27. Heb je eigenlijk ook verschillende universiteiten?
    En zijn er ook opleidingen waar door je ook maar 1 soort baan kan krijgen.
    ( bijvoorbeeld dat je een leraar wilt worden en dat je daar een soort opleiding moet volgen)

  28. het is toch allemaal best ingewikkeld gemaakt, maar ik denk als je het spel aan het spelen bent dat het allemaal goed gaat.

  29. Jaa Ik heb die universiteitsleven echt helemaal geweldig ofzo maar mijn sims Kunnen niet naar de les ? Iemand daar iets tegen maybe doe ik iets fout Kan ook ofzoo maar het is gwn raar

  30. Het enige wat ik kan bedenken is dat je op je lesrooster van je sim moet kijken om naar de goede gebouw te gaan, en dan op het goede gebouw klikken om naar de les gegaan. Kan ook zijn dat je sims nog niet ingeschreven is op de universiteit ( dus dat je nog niet op de tel of Comp. Hebt gedrukt om je sims inteschrijven

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *