Gamescom 2012: SNW over De Sims 3 Jaargetijden

We zijn naar Gamescom 2012 geweest en daar hebben we een speciale Sims 3 Jaargetijden demo achter gesloten deuren mogen bijwonen. Ik heb daar een klein stukje over geschreven, en ik hoop dat je net zo enthousiast bent over dit aankomende pack als wij! Ik persoonlijk kan niet wachten!

De Sims 3 Jaargetijden is een van de meest gewilde uitbreidingspakketten in De Sims 3 reeks. Mensen vragen hier al om sinds het begin van De Sims 3. De Sims Studio heeft eindelijk toegegeven en heeft ons allemaal verrast over het feit dat dit pakket al in november 2012 in de winkels zal liggen, enkele maanden na de release van De Sims 3 Bovennatuurlijk! Zoals je wellicht weet, zitten er meestal zo’n 6 maanden tussen elke uitbreiding.

| SNW: De Sims 3 Jaargetijden @ Gamescom 2012 |

14 reacties

      1. Laten we even niet of-topic gaan, dat gebeurt de laatste tijd steeds meer en meer namelijk, en dat is dan zonde van het bericht 😉
        Let er voortaan dus even op, dit geld niet alleen voor jouw, maar voor iedereen! 😉

  1. ik zou zeggen spaar er voor of vraag voor sinterklaas of zo. Ik verheug me echt op de sims jaargetijden. En misschien kan je wel sleeën. Nog niet alles is bekend he.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *