Gamesradar over de herfst in De Sims 3 Jaargetijden

De Sims 3 Jaargetijden

De Engelstalige Gamesradar heeft een preview online gezet over de herfst in De Sims 3 Jaargetijden en er zitten ook nieuwe screens bij.

Autumn festivals

Halloween is just one of the main festivities that happen in the fall, and even though we didn’t get a chance to see what kind of shenanigans take place during this holiday, we did get to take part in the fall festival downtown.

As the temperature and landscape changes, the activities will as well. You can help prepare your Sim for a pie-eating contest by consuming an unnatural amount of pie each day. But just being able to wander through town and browse the concession stands is a treat, because you’ll find items that wouldn’t be available in your build/buy mode, like an…apple bobbing tank!

| Gamesradar: The Sims 3: Seasons – Why fall is the best time of the year |

22 reacties

  1. Herfst is mijn favoriete seizoen, dus dat zal in de Sims ook wel goed komen. Wat ik persoonlijk heel mooi vind is de verandering van kleur in je wereld. Dat warme en fijne knusse gevoel in de families, maar ook gewoon met je buren en kennissen. Erg leuk uitgewerkt! Overigens zit er in dit seizoen ook een haunted mansion bij als een soort van Rabbithole voor de `Pumpkin Festival`. Een erg leuke toevoeging! Kan niet wachten tot mijn Sims appeltjes happen, een taart-eetwedstrijd winnen en lekker langs de deur kunnen! ^^

        1. Sneeuw bouwt zich op volgens mij; er ligt altijd wel een andere dikte sneeuw.

          Maar het is inderdaad wat saaier dan de herfst kleuren 🙂

  2. Ziet er iemand op de eerste screen ook dat héél kleine huis staan op het plein? Aan de linkerkant van het pad dat naar het stadhuis loopt. De cinema staat op de achtergrond. Dit is toch een heel klein huis of heb ik het mis?

  3. Mooie screens, maar wat ik leuk vind is dat halloween in het spel “Spooky day” / “spookdag”. Ik heb namelijk een hekel aan amerikanisering (vooral de feesten, valentijnsdag en halloween, de kerst met kerstman vind ik wel leuk (terwijl dat eigenlijk onze sinterklaas is!)

    Deze uitbreding is ook leuk, want je kan het nu vernederlandse (met de seizoenen bedoel ik).

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *