Springplank voor het zwembad komt in De Sims 3 Jaargetijden patch

Op het officiële Amerikaanse De Sims 3 forum heeft SimGuruGSemidi gemeld dat er in de patch, die net voor de release van De Sims 3 Jaargetijden online komt, ook een springplank voor bij het zwembad zal zitten.

Deze springplank zal er dus waarschijnlijk voor iedereen komen die het spel patched en De Sims 3 Jaargetijden hoef je daar dus niet voor te hebben.

Bron: iSims Sweden

33 reacties

    1. ^Inderdaad Hiki, gisteren had hij ook al een onaardige reactie op mij 😉
      Let dus even op je taal Haku, geen gevloek en dialect op Simsnieuws 😉

  1. Ik ben er niet zo blij mee. Ik bedoel: de duikplank hoort wat mij betreft een ‘exclusief’ object te zijn die je bij Jaargetijden krijgt. ‘Blueprint mode’ en die CAS sorteer optie komt ook in die patch.. en ohja, zwemmen in de zee ook. Als ze dit van plan zijn altijd te doen blijft er niet veel ‘exclusiefs’ over..

    1. Sorry dat ik het zeg maar dat is echt onnodig, je kaapt dus eigenlijk dingen van andere mensen weg, ze krijgen geen seizoenen hoor, ze krijgen nog een heleboel dingen niet.. Niet iedereen heeft geld voor Jaargetijden, ik ben überhaupt blij dat EA zo aardig doet (:

      1. Het principe is toch simpel? Als je een uitbreiding niet koopt, krijg je die opties gewoon niet. Waar zijn uitbreidingen dan voor?.. Ja dat is mijn mening. Ik koop hem toch wel, dus het maakt me eigenlijk niet echt uit, maar ik vind het wel stom. @ René: er komt ook een optie dat je alle kleding (net als meubels) kunt sorteren op uitbreiding (soort filter in CAS).

        1. Stom? Dat vind ik niet. Jaargetijden heeft meer te bieden dan alleen een glijbaan. En bovendien denk ik dat EA heel veel mensen ontevreden zou hebben gemaakt wanneer ze het in de store of in een SP of EP gestopt zouden hebben.

        2. Lol niemand heeft het hier over een glijbaan maar over een Duikplank. En het is mijn mening, uitbreidingen zijn er om mensen exclusief materiaal te geven. Als ze al dingen daarvan in patches doen.. maargoed. Ik ben iig bezig met mijn eigen buurt voor Seizoenen komt.

  2. @rudy
    Ach ja, ik bedoelde ook duikplank! 😉
    Maar het is toch alleen maar goed als meer mensen het kunnen krijgen?
    En een duikplank is iets wat eigenlijk gewoon al in het basisspel had gemoeten, daarom vind ik het ook goed dat het in een patch zit.

    1. Daar ben ik het zeker mee eens natuurlijk. Maar ik vind het gewoon een beetje raar. Ik vind het trouwens ook vreemd dat ze geen waterglijbaan er bij hebben gedaan (nu we het toch over glijbanen hebben). Ik las in een review dat er niet heel veel nieuws is voor zwembaden, maar dat gaan we allemaal zien! Mijn eigen wereld wordt super mooi. Ik bouw eentje waar echt alles in zit van vorige uitbreidingen, dus is alles mooi en netjes geplaatst en hoef je nooit meer van buurt te switchen! 😉

        1. Haha ja University komt nog, maar ik denk dat dat weer een soort subbuurt zal zijn ofzo. We gaan het zien! Ik ben benieuwd of Studentenleven nu leuker wordt dan De Sims 2 versie, die vond ik namelijk niet echt leuk. xD

  3. @ Guppie: Is dat zo? Nooit wat van meegekregen. @shevens Ik hoop trouwens niet dat dit de laatste wordt. Er komt waarschijnlijk ook nog een accessoirepakket van Jaren 1970-`90 retro dingen.
    Ik vind het voor mensen die geen seizoenen koppen ook wel fijn dat ze de duikplank en in zee en rivieren zwemmen er in stoppen.

  4. @Missringostar: Als je nieuwtjes hebt graag aan Hiki melden. maar dit stond al op de site overigens 😉 GRaag ontopic want dit heeft niks met een duikplank te maken

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *