Nieuwe patch (1.39) voor De Sims 3 Bovennatuurlijk

Als je je spel opstart met de Opstarter zul je zien dat er een nieuwe patch beschikbaar is.

Update van de game voor 1.39

Om deze update te installeren, moet je je game opstarten en het tabblad ‘Updates’ in het Startprogramma gebruiken.

Deze update voor de game bevat de volgende wijzigingen:

  • Bovennatuurlijk

Er komen geen zombies meer tevoorschijn nadat een Volle maan voorbij is als het spel is opgeslagen tijdens een Volle maan. Er moet een nieuw opgeslagen spel worden aangemaakt voordat deze fix effect heeft.

Voordat je een update voor De Sims 3, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je ervoor zorgen dat je game soepel blijft draaien.

Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen
Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een uitbreidingspakket of een accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.
Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Jouw De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3
Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële updates, uitbreidingspakketten of accessoirespakketten.

Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games
Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw uitbreidingspakket, update of accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de “.sims3”-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.
Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:
Windows bestanddirectory: \Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen
Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen
Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.

Stap 3: De update volledig uitvoeren
Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig is uitgevoerd, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig is uitgevoerd. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders wordt de update geannuleerd.

35 reacties

  1. Ja, bij mij doet de maancyclus het niet. En ik heb geen mods. Alles al geprobeert, en dan komen ze met één fix terwilj er tientallen zijn.

    1. Misschien vond het team deze patch te belangrijk om mee te wachten tot ze oplossingen hadden gevonden voor alle andere bugs? Maar vroeger kwamen de patches (en dus de oplossingen) wel wat sneller online 😕

  2. Ik hoop inderdaad niet dat dit het enige is dat verholpen gaat worden.
    Het tuinieren is bij mij ook aardig in de war en ik heb het spel 2 keer opnieuw geinstalleerd.

      1. Ik ben daar helaas niet technisch genoeg voor om dat te beoordelen maar een hele patch voor 1 bug?
        Ik heb daar wel zo mijn bedenkingen bij.

        1. Op twitter wordt gezegd dat de zombies bug de enige is die opgelost wordt: niks anders.

  3. Deze snelle patch is uiteraard vanwege de vele slechte reviews van dit spel. De zombies waren pijnpunt nummer 1 in de reviews en EA vindt nu eenmaal de media belangrijker dan de spelers.

  4. Lol bij mij kwamen continue zombies. Wist niet eens dat Zombies eigenlijk alleen met volle maan tevoorschijn zouden moeten komen xD.

  5. Ik was in een gedownloade wereld aan het spelen en had voor de patch geen last van de zombies Ze kwamen alleen bij volle maan. Nu na de patch komen ze weer dag en nacht voor mn hek staan 🙁 De cheat en op de brievenbus klikken helpt ook niet. En opnieuw in die wereld beginnen heb ik eigenlijk geen zin in want ik heb best veel dingen verbouwd en gebouwd daar . Maar we zullen zien hoe lang ik het vol hou met die zombies.
    Hoe het nu gaat in een buurt die van EA is weet ik nog niet . Voor de patch had ik in die buurten wel heel veel last van die zombies. Ik hoop dat dat nu over is.

    1. Je kan al die gebouwen die jij hebt gebouwd in je bieb kopiëren, alles als een back-up opslaan en zo bewaren en weer terug zetten in een andere buurt. Je hoeft dan niet alles opnieuw te bouwen e.d. 🙂

      1. Ken je Jericho ? Nou die huizen/openbare kavels heb ik bijna allemaal ingericht/verbouwt naar mijn smaak en ik heb er een stuk of 20 zelf gebouwd in de buurt. Dat lijkt me nogal wat werk om die allemaal op te slaan.En dan weer opnieuw te plaatsen in een nieuwe Jericho.Ik denk dat ik maar wacht op de nieuwe uitbreiding en dan hoop ik dat het zombie probleem daar ook is opgelost.
        Of ik moet de world-tool downloaden en kijken of ik hem daar in kan zetten. Zo blijft hij altijd bewaard

  6. Als ik dit zo allemaal lees wil ik dit uitbreidingspakket niet eens meer kopen… Er zitten nogal wat bugs in en die zombies lijken me bloedirritant. En ik vind het ook helemaal niet vergelijkbaar met The Sims Abracadabra, die ik echt heel veel heb gespeeld. Jammer, want zo’n uitbreiding leek me juist leuk in de Sims 3 reeks. Jammer EA!

  7. Want to get rid of all zombies- this is one way to do it. Here is a cheat to control your supernatural population by adding or removing supernaturals. First open cheat mode by holding CTRL+SHIFT+C and type “testingcheatsenabled true.” Now go to the mailbox on your lot and shift click which will bring up some cheat options for your game. Select “Supernatural Population Control” and this will bring up the option to either add or remove supernatural Sims into your game. Clicking “Add Supernatural” will bring up the type of supernatural you want to add and turn Sims in the world to this supernatural type (except for the Sims in your household). The “Remove Supernatural” works the same way except it will remove all of the supernatural types you selected from the world (except if you have that supernatural type in your household).

    En dat scheelt weer een hoop MB…

  8. Als ik het opstart scherm krijg van de sims 3 en dan het tabblad updates voor game kan klikken, zegt die dat het al up-to-date is en kan niet op verversen klikken..
    En versie 1.39 heb ik echt nog niet upgedate!
    Iemand een tip aub? 🙁

  9. ik kan nergens de installatie download vinden iedergeval niet het knopje downloaden heb de sims 3 bovennatuurlijk help me aub

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *