Drie nieuwe screenshots van de aliens in De Sims 3 Jaargetijden

Aliens in De Sims 3 Jaargetijden

Kijk uit! Nee daar! Oh, nee daar! Aliens! Zo zal het misschien wel een keer gaan in jouw spel tijdens een alien-invasie. Of zijn we helemaal niet zo eng, de screens bewijzen toch wel het tegendeel. En wat zien we nog meer, is die man nou aan het bevallen?

Bron: SimWay

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

35 reacties

  1. Pffff, wat een berg nieuws opeens, ik moet het allemaal even rustig verwerken! 😀
    En kunnen mannen weer baby-aliens krijgen zoals in de sims 2? Dat is echt tof!

  2. Ben ik de enige die het opvalt? Zie op die 2e screenshot dat zeemeermin beeldje. Mensen vroegen heel veel naar zeemeerminnen enzo, en ook een keer was er een tweet van een Simguru over ‘Mermaids’. Misschien is dit weer 1 van de ‘hints’.

    1. Misschien wel, in de trailer zie je ook een vrouw verkleed als zeemeermin.
      Als ze zeemerminnen doen, denk ik dat ze alleen een staart krijgen als ze gaan zwemmen, en als ze uit het water gaan gewoon benen. 🙂

  3. ^Ik had het ook gezien, maar als het een hint zou zijn. Waarvoor dan?
    Nog een ‘monster’ in Jaargetijden lijkt me sterk, maar ik weet het niet?

    Sowieso lijkt het me echt gaaf dat mannen baby’s kunnen krijgen! Ik heb alleen de sims 2 huisdieren gespeeld en verder niet, dus ik heb geen idee hoe het allemaal gaat met Seizoenen en met aliëns. Maar ik ben echt super benieuwd en het lijkt me helemaal te gek! 😀

    1. Het zal mij niets verbazen dat de zeemeermin uiteindelijk het wezen uit Studentenleven ofzo gaat worden. Vraag me af hoe ze die boeiend willen maken, aangezien die zeemeerminnen eigenlijk bijna puur in de zee leven.. maar we gaan zien!

      1. Ja bij Sims 2 wel ja. Maar bij Sims 3 niet. We hebben het hier over de ‘Zeemeermin’. Dit wordt waarschijnlijk het wezen uit De Sims 3 ‘Studentenleven’ ofzo. Afwachten maar!

        1. Heej, maar wat dachten jullie van dat we bij jaargetijden in het ‘wild’water kunnen zwemmen….zeemeerminnen….water…uche uhhm

  4. Goed idee: Ik ga een duivelse alien maken die sims in zijn kelder verstopt en hij gebruikt die telepatische link om hun leven eruit te zuigen en voor zichzelf gebruikt, en sommigen worden zwanger…

    1. Nee het kan niet. Graham Nardone zei daarover het volgende op twitter:

      ”Unfortunately you won’t be able to create aliens in CAS. Because much of Supernatural and Seasons were developed simultaneously by different teams on different code paths, by the time the Supernatural updates to CAS were complete we weren’t left with enough time in our schedule to support aliens within CAS. Thankfully they’re easier to get into your household than the other creatures that aren’t supported in CAS! ”

  5. Hebben jullie de nieuwe meubels al goed bekeken?
    Ik vind de bank erg leuk en de schilderijtjes en die lamp.
    Het ziet er modern uit maar niet te modern qua vormgeving zodat je alle kanten uit kunt met create a style.

    1. Ik moet je teleurstellen geloof ik! 🙂
      In de livechat kon je zien dat dit gedeelte toch echt in Sunset Valley is! 😉
      Misschien (maar zou wel raar zijn) veranderen de stoepen?
      Maar eerlijk gezegd zie ik niets bijzonders aan die stoep?

      1. Graham heeft op twitter gezegd dat dit ‘buurten’ zijn die ze gebruiken voor promotie materiaal. (Screenshots) dus deze komen niet bij het spel.

        1. Even de tekst:

          ‘It’s what you’re calling a stage world – something made by our video team for promotional material.’

        2. ^ Jammer, ik vind de buurt(en) in deze screens veel leuker dan degene die wij bij de games en in de store krijgen. Maar dat is dan voornamelijk omdat deze buurten er veel gezelliger uitzien met die dunne straten.

  6. Onlangs is mijn mannelijke sim ook ontvoerd door een vrouwelijke alien. Na een tijdje kwam hij terug en had hij een icoontje van 24 uur dat hij te dik was en dat hij naar de sportschool moest gaan. De laatste seconde van het icoontje stond bij zijn acties dat hij moest bevallen. uiteindelijk is hij bevallen van een alien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *