Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Jaargetijden

Nieuw blog over aliens in De Sims 3 Jaargetijden

Op de officiële site is er een nieuw blog verschenen over aliens in De Sims 3 Jaargetijden. Bij elke uitbreiding zit een nieuw soort wezens, bijvoorbeeld de mummie in De Sims 3 Wereldavonturen en de vampier in De Sims 3 Na Middernacht. Hoe dan ook, in De Sims 3 Jaargetijden zitten dus aliens!

Waar zijn deze wezens dan eigenlijk goed voor? Hebben ze meer functies dan in De Sims 2? Zeker, aliens zijn helemaal van de telepathie dit keer, wat natuurlijk oneindige mogelijkheden geeft in je spel. Geen zin om te ruimen in het huis? Waarom zou je dat je buurman niet laten doen? Het kan allemaal.

Sims who desire a close encounter of the fourth kind can engage in certain activities that will attract an alien’s attention. Studying the stars through a telescope or collecting space rocks that appear in the world will not go unnoticed as the aliens monitor Earthling activity. Sims who seek out paranormal activity tend to harbor a curiosity for interacting with these beings from the sky, and as aliens continue to visit the world, your Sims can begin to form friendships and possibly even relationships with them. As these bonds strengthen, an alien can ultimately be asked to join your family, allowing them to assimilate further into your society and continue working towards their primary directive.

| Community Blog: There’s About to be an Alien Invasion in The Sims 3 Seasons |

2 gedachtes over “Nieuw blog over aliens in De Sims 3 Jaargetijden”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>