Persbericht EA Benelux over Live Chat van 9 oktober 2012

HET MAXIS-LABEL VAN EA ONTHULT NIEUWE GAMES VAN DE SIMS 3 EN LAAT JE BEELDEN ZIEN VAN DE GAMEPLAY IN SIMCITY VIA UNIEKE LIVE STREAM

Live uitzending van Maxis met de laatste nieuwtjes, demo’s, interviews en meer

Het Maxis-label van EA verzorgde gisteravond een live uitzending waarin kijkers op de hoogte werden gebracht van de allerlaatste nieuwtjes en de hotste videogames uit De Sims 3-gamereeks en SimCity. Dit virtuele evenement zat boordevol aankondigingen en live softwaredemo’s inclusief de allereerste live-gestreamde demo van de bekroonde SimCity PC/Mac-game.

Het evenement ging van start met de exclusieve onthulling en aankondiging van een nieuw voorwerp uit het uitbreidingspakket voor De Sims 3 Bovennatuurlijk en De Sims 3 Jaargetijden, de Weersteen*! Heksen, vampiers, weerwolven en feeën uit De Sims 3 Bovennatuurlijk kunnen deze Weersteen activeren om hun eigen magische weer in elk jaargetijde en elke wereld op te roepen. Dit speciale voorwerp is beschikbaar voor spelers die beide titels installeren en onthult nieuwe geïntegreerde mogelijkheden met behulp van elementen uit beide games. Kom meer te weten over dit mystieke voorwerp op www.thesims.com/weatherstone.


Door gameplay voor het eerst live te streamen, kregen spelers via de lens van een opbloeiende stad een voorproefje te zien van hoe je in SimCity met het leven kunt spelen. SimCity is vanaf de grond als online beleving opgebouwd en is een volledig verbonden wereld waarin elke beslissing van invloed is op andere spelers uit dezelfde regio. Via de onderling verbonden steden kunnen spelers en hun vrienden hulpmiddelen met elkaar delen, goederen verkopen en meer. SimCity ligt vanaf volgend jaar in de schappen. Ga voor meer informatie over SimCity naar www.SimCity.com.

Daarna volgde de aankondiging dat De Sims 3 terug in de tijd zou gaan met het nieuwste De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s Accessoirespakket. Spelers laten oude tijden herleven door hun Sims en huizen uit te dossen met kleding en meubels die de discokoorts, glam en grungechic naar het moderne tijdperk halen. Spelers kunnen legendarische looks van vroeger nieuw leven inblazen met gloednieuwe outfits, funky kapsels en gezichtsbeharing, retrovoorwerpen en meer. Het De Sims 3 70’s, 80’s, & 90’s Accessoirespakket is vanaf januari 2013 wereldwijd verkrijgbaar. Hou de Facebook-pagina van De Sims 3 in de gaten voor meer updates en info over de game.

De Sims 3 Store werd ook uitgelicht en onthulde De Sims 3 Monte Vista, de nieuwste digitale wereld van De Sims 3. In De Sims 3 Monte Vista ontdekken spelers een landschap vol charme, cultuur, prachtige uitzichten en heuvelvilla’s. Spelers kunnen tevens bekende musea bezoeken, over de piazza slenteren of hun culinaire kunsten vertonen met een houtgestookte oven. Deze wereld bevat nieuwe Sims en nieuwe locaties plus tal van gloednieuwe voorwerpen en kleding. De Sims 3 Monte Vista is vanaf december beschikbaar voor digitale download via De Sims 3 Store en vanaf januari 2013 via Origin.com en winkels.

Heb je de live uitzending van Maxis gemist of wil je hem nog een keer zien? Bekijk dan de opgeslagen video via http://www.origin.com/maxis-live.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *