Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Community avond van fansites en EA Benelux

Voor woensdag 24 oktober hadden we een mysterieuze uitnodiging ontvangen van EA Benelux:

Vanwege recente veranderingen hier op kantoor en om jullie allemaal te bedanken voor jullie inzet in de community willen we graag een leuke en gezellige avond organiseren. Op deze avond gaat het niet over een bepaalde Sims game, maar gaat het gewoon om gezellig samenzijn en weer eens bijpraten over de community.

Wat we gaan doen wil ik nog als verrassing houden, maar het zal in ieder geval in Amsterdam zijn. De planning is nu om het op 24 Oktober te houden.

Jordy – EA Benelux

In eerste instantie zouden AnsSjJ2 en ik samen gaan, maar helaas werd AnsSjJ2 ziek waardoor ik alleen naar Amsterdam afreisde. Op Amsterdam Centraal had ik afgesproken met Wouter van Simparool, Rosana van SNW en Rens van Simlicious, om er zeker van te zijn dat ik niet zou verdwalen.

Eenmaal op de afgesproken plek aangekomen zagen we Jordy, Vanessa en Pien van de PR en marketing van EA Benelux. De reden voor onze bijeenkomst was omdat er bij EA Nederland een aantal dingen zijn veranderd en om elkaar (beter) te leren kennen. Dit kan je natuurlijk supergoed doen op de grachten!

En daarom gingen we een rondvaart doen met ondertussen eten en een quiz. Helaas ben ik niet zo goed in feitjes dus won ik de hoofdprijs, een goed gevulde goodiebag, niet. Maar het gaat natuurlijk niet om spullen maar om de gezelligheid die we hebben gehad.

Het was reuze gezellig met iedereen en zeker voor herhaling vatbaar! Natuurlijk wil ik Jordy, Vanessa en Pien van EA ontzettend bedanken voor deze leuke namiddag. Komende week hoop ik nog een foto van de rondvaart te krijgen en dan zet ik die nog wel online.

Fransor

3 gedachtes over “Community avond van fansites en EA Benelux”

  1. hiki

    Wie heeft de hoofdprijs wel gewonnen? En waren er niet meer fansites zoals Simsplanet2 en PinquinTech?

    Op een community event in Amerika hadden ze ook al zo een Sims trivia quiz gemaakt: ik zou deze quizes wel eens online willen zien en dan zelf doen 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>