Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Jaargetijden

Gamesradar over Spokendag en meer in De Sims 3 Jaargetijden

De Engelstalige Gamesradar heeft een leuk artikel online gezet over Spokendag in De Sims 3 Jaargetijden. De screens hebben we volgens mij allemaal al gemeld dus die zetten we niet nog een keer online.

GR: What are some of your favorite activities?

MZ: Having your Sims participate in the fall festival is always fun. I think the team did a really great job with the haunted house and all the spooky effects coming out of its windows. There’s also a chance that you’ll temporarily be turned into a ghost. Other than that I also enjoy sending my child and teen Sims out trick-or-treating without parental supervision. Lawn ornaments and garbage cans beware!

| Gamesradar: The Sims 3 Seasons – What to expect from Spooky Day |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>