Exclusieve content bij aankoop van Studentenleven op Origin

Als je De Sims 3 Studententijd Pre-orderd op Origin dan krijg je er exclusief content bij. Dit keer zal het een ‘School Spirit’ pakket worden. De afbeelding is vrolijk, maar of wij Simmers er vrolijk van worden dat het alleen via Origin te krijgen is, dat is ten tweede. Gaan jullie studententijd nu pre-orderen op Origin voor deze content, of blijven jullie het spel in de winkel kopen?

31 reacties

  1. Gvd heb hem al besteld maar ik wil echt die scooters hebben die zijn zo gaat dit word de eerste keer dat ik hem zo besteld en eentje via origin

    1. Wil je wel een beetje op je taal letten 🙂 Er zitten ook kinderen op de site :O!

      En inderdaad het is balen 🙁 maar daarvoor ga ik hem echt niet via Origin kopen! Ik houd van hoesjes! En je bestelling kan je altijd nog annuleren!

  2. Jeetje zeg! Ziet er super leuk uit, maar heb al besteld en ga niet meer annuleren! Had dit liever in de LE gezien dan wat je nu bij de LE krijgt!

  3. Pff, dit ziet er best leuk uit. Maar ik blijf erbij dat ik ‘m gewoon in de winkel ga kopen, om m’n collectie compleet te houden!

    1. Dat is nog eens een goed idee! Ik betaal liever 20 euro voor spel met hoesje, dan 40 euro voor een download! Ik download die extra dingen ook wel.

      1. Kunnen we deze manier ook even achterwegen laten? Is niet bepaald toegestaan om erover te spreken.
        De scooters zijn heel gaaf! Al is een hoesje toch veel leuker! 😀

  4. nee het is niet toegestaan maar je zou wel gek zijn als je 40 inmiddels al 100en euro’s hebt uitgegeven voor een product wat het niet verdient;) aangezien ik sinds 2009 als geen bugvrij spel heb

  5. net ff bij origin op de site gekeken , je krijgt dit extra alleen bij de digitale versie niet als je bij origin de fisieke cd koopt , lees maar eens goed bij de info

    1. Cindy, als ik naar origin ga en daar de tekst lees staat er dat je het krijgt als je het bestelt bij Origin. Fysiek is ook bestellen bij origin, en als je hem in je mandje doet stopt hij automatisch ook dat exclusieve gedoe in je mandje, dat as in ieder geval zo bij Jaargetijden.

  6. Misschien een rare vraag.
    Als ik hem bestel via Origin krijg ik dan ook een NL hoesje niet een Engels hoesje met een het spel in NL op de CD.

  7. volgens mij krijg je nl hoesje, en op alle dvds staat de sims in het nederlands erop, al koop je hem in de usa! Ik zal bij origin nog even wachten want daar is hij nog 40 maar guster zeiden ze tegen mij op twitter dat dat nog werd aangepast

    1. Dat het NL staat op de CD weet ik, maar of de informatie op het hoesje NL is weet ik niet want als je via Origin besteld wordt het verzonden uit Engeland, daarom mij vraag.

      Hoe bedoel je de prijs word nog aangepast, alle EP’s zijn toch altijd €40 als je uitkomen.

      1. Nu met de sims super sale word hij als het goed is ook 25, dt zeiden ze in iig. Ik heb geen idee of je de nl of eng cover krijgt

  8. Even een tip voor de Simmers: Op de facebook pagina van Wehkamp.nl kun je een offer krijgen van 10 euro korting, geld voor boven de 25 euro. Laat nu net De Sims 3 Studententijd (Maakt niet uit welke versie) 25,50 daar kosten! Min 10 euro is 15,50 + 1,95 verzendkosten! Ik zeg: Dat is een prikkie.

    (De offer is geldig tot 16 feb)

  9. Ik heb een spel via sims3.nl gekocht..
    en nu heb ik ineens 2 origin accounts, met op de 1 het starters pakket van de sims3, en op de ander het gereserveerde spel?!
    ik heb geen idee hoe ik die 2 nu samen krijg..
    Ik vraag me af als ik dus het gereserveerde spel thuis opgestuurd krijg als CD..
    Iemand die mij kan helpen?!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *