Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Meer informatie over de hete luchtballon

Er is  wat meer informatie over de hete luchtballon gekomen. Deze hete luchtballon zal alleen in de nieuwe wereld Aurora Skies zitten. Je Sims kunnen er in picknicken, in de verte kijken en het is een nieuwe plek om ‘woohoo’ te doen.

What’s more romantic than a hot air balloon ride with the one you love? Sightsee, picnic, and even woohoo in the Hot Air Balloon – the exclusive premium content only available with the Sims 3 Aurora Skies.

The Sims 3 Aurora Skies is available for purchase on February 21st, 2013 on the Sims 3 Store. Join the discussion and learn more about The Sims 3 Aurora Skies here.

8 gedachtes over “Meer informatie over de hete luchtballon”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>