Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

De Sims 3 Studententijd Kruiden tabel

Gisteren bij de speelsessie van Studententijd hebben we al een kleine introductie gehad met de kruiden die in De Sims 3 Studententijd zitten, maar nu heeft SimsVIP alvast een heel mooi tabel gepost met daarin alle kruidens die er zijn. Over deze kruidens zul je waarschijnlijk meer gaan lezen in onze preview.

SimsVIP

13 gedachtes over “De Sims 3 Studententijd Kruiden tabel”

  1. Redhead0966

    Als ik het goed gehoord heb(mn engels is niet zo geweldig) kan je er speciale thee mee maken en het gebruiken in het eten en dit weet ik niet helemaal zeker maar dacht gehoord te hebben dat je het in de openhaard of vuurkorf kan doen. Bepaalde kruiden schijnen diverse effecten te hebben op je sims en omgeving.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>