Aurora Skies nu te koop!

Ga op verkenning in een gloednieuwe wereld – Ontdek de wonderen van Aurora Skies vandaag nog!

Een adembenemende omgeving en een onaangetaste natuur staan je te wachten in Aurora Skies! Dit curieuze kustplaatsje biedt de beste harmonieuze levensstijl: uitgestrekte grondstukken in een milieuvriendelijke gemeenschap, indrukwekkende watervallen die op de oevers van een geothermaal meer neerkletteren en heteluchtballonnen waarmee je door de bontgekleurde nachthemel zweeft. Wat zul jij in Aurora Skies vinden?

Aurora Skies De gouden versie kost nu 3.900 SimPoints, na de aanbieding kost de wereld weer 4.350 Simpoints. De normale versie kost 2.450 Simpoints.

47 reacties

  1. Onee? klik maar eens op de link. Kom je er vanzelf achter 😉 bij mij vraagt die toch echt of ik de ‘AANKOOP’ wil bevestigen 😉

 1. Die prijs is een fout die ze nu aan het herstellen zijn… Ligt het aan mij of maken ze het daar altijd moeilijker dan dat het hoeft te zijn…

 2. Wat een grap is dit weer zeg. Dit is echt met voorsprong de lelijkste buurt die ik ooit gezien heb die ook het allerminst toevoegt. Ik moest vanmiddag al lachen toen ik zag welke nieuwe haarstijlen en kleding erin zaten. Doe dan niks zeg maar.. En dan 4350 punten, als ik het niet mis heb is dat 43,50 euro. Het begint met de Z en eindigt op IEK.

 3. Je hoeft niet persé de gouden versie te kopen, je kan ook de standaard versie kopen. Die is 2450 simdollars. Ik vind zelf de wereld er erg mooi uitzien, maar ik weet niet of ik er zo veel geld voor over heb…

 4. Wat een belachelijke prijs! Dit is bijna 28 euro! HOe leuk ik die peuterspullen ook vind, ik ga hem niet kopen. Belachelijk hoe duur die werelden telkens zijn.

 5. Deze sla ik ook over.
  Alle andere werelden heb ik wel maar als het nieuwtje er af is val ik qua spelen toch altijd terug op de werelden die bij het spel behoren.
  Ik ga m’n geld wel uitgeven aan nieuwe uitbreidingen 😉

 6. Ze zouden die werelden gewoon standaard 10 euro moeten doen, denk dat er dan meer mensen het kopen en evt voor goud 12 euro. Maar zoveel als nu is belachelijk.
  Ik wacht wel tot dat die speciale peuterkavel(weet ff niet meer hoe het heet) bij locaties te koop komt, dan word dat ongeveer 1900 simpoints en als ik nog wacht op een aanbieding nog goedkoper. Ik heb meer geduld dan geld. lol

 7. De wereld is mooier in het echt dan op foto,s en die nieuwe dingen hellemaal te gek ik ben verslaafd eraan geworden vooral die luctballon echt een aanrader

 8. Ik ga hem niet kopen heb bijna wel alle werelden maar ik vind het te simpele de luchtballon vind ik ook niet echt supper maar ik vind de spullen voor kleuters wel erg leuk. De dampende meer ofzo vond ik wel heel gaaf uitzien maar voor de rest is het te simpel denk.

 9. De stad vind ik wel mooi maar had er meer van verwacht. Het noorderlicht effect zijn wolken in de lucht die groen en geel gekleurd zijn. De luchtballon ziet er mooi uit en ik wist door de live chat dat de ballon absoluut niet hoog gaat. Maar dan… ga je ‘Ergens heen vliegen’ en kies je een kavel. Ik had verwacht dat je dan de vlucht zou meemaken en van de omgeving kon gaan genieten maar nee, je teleporteerd gewoon. Daar hebben we de teleporteer platforms toch voor?! En dat is zelfs vetter door de effecten. Maar goed, ik ga er toch mee spelen, het is tenslotte een nieuwe omgeving en mooi groen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *