Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

Nederlandse Previews van De Sims 3 Studententijd

Onze preview komt er nog aan, maar dat neemt niet weg dat jullie een kijkje moeten nemen bij andere fansites voor hun fantastische previews. Hier onder een klein overzichtje met links naar verschillende Nederlandse fansites die al een preview hebben geschreven over De Sims 3 Studententijd. Veel plezier met deze leuke previews. De lijst zal worden geüpdatet wanneer er meer previews verschijnen!

 

Simlicious | PinguinTech | GamersNet | SimsPlanet2 |

13 gedachtes over “Nederlandse Previews van De Sims 3 Studententijd”

 1. Meintje11

  Ik vind het echt een super leuke uitbreiding en ga hem zeker meteen kopen, maar soms vind ik het wel nog een beetje ingewikkeld met die graden en vakken en alles. Maar dat komt allemaal wel als ik aan het spelen ben.

 2. Sweethart

  Bij simlicious staat dat je sim ook kan studeren als je een tiener bent maar dat kon toch pas vanaf jongvolwasse.

  Het studentenleven kan in de Sims 3 op elk moment beginnen, als je tiener wordt, jong volwassene, volwassene of ouder

 3. Raineyl

  Ja dat denk ik ook, dat je dan al kan beginnen met de vaardigheden enzo. Ik heb bij pinguïntech gezien dat je fotografie moet hebben voor de community, dus ik ga mijn sim alvast eventjes voorbereiden!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>