Will Wright & Ocean Quigley over SimCity

Het SimCity-team ontving de afgelopen week een zeer bijzonder gast: bedenker van de serie SimCity en gamegrootheid Will Wright. Tijdens zijn bezoek had hij de kans om een beetje te spelen met de nieuwste aflevering van de serie die hij ruim 24 jaar geleden bedacht. Hij kon ook bijpraten met zijn oude collega’s van de Maxis-studio.

Daarnaast praatte Will tijdens zijn bezoek met Ocean Quigley, creatief directeur van SimCity, over de geschiedenis van SimCity en vertelde hij dat hij aangenaam verrast was toen hij zag hoe zijn visies voor de reeks in deze nieuwe SimCity tot uiting komen.

12 reacties

    1. meer type grondstoffen/ steden. de specialisaties zijn nu erg vervuilend olie en erts. Het zou vet zijn als er een landbouw expansion zou komen waar je zowel aan akkerbouw als veeteelt zou kunnen doen (als voorbeeld).

      1. Ligt er aan als ze prepaid heeft wordt het van haar tegoed afgetrokken. Als ze een abonnement heeft komt het als aparte kosten er bij.

  1. hmm word uiteindelijk wel groot verschil als iemand bijvoorbeeld 5 expansions heeft en degene met wie ie speelt 0. er van uit gaande dat het natuurlijk compitabel met elkaar is. daarnaast vraag ik me wel af wat voor expansions het zullen worden en hoeveel effect ze zullen hebben

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *