Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Will Wright & Ocean Quigley over SimCity

Het SimCity-team ontving de afgelopen week een zeer bijzonder gast: bedenker van de serie SimCity en gamegrootheid Will Wright. Tijdens zijn bezoek had hij de kans om een beetje te spelen met de nieuwste aflevering van de serie die hij ruim 24 jaar geleden bedacht. Hij kon ook bijpraten met zijn oude collega’s van de Maxis-studio.

Daarnaast praatte Will tijdens zijn bezoek met Ocean Quigley, creatief directeur van SimCity, over de geschiedenis van SimCity en vertelde hij dat hij aangenaam verrast was toen hij zag hoe zijn visies voor de reeks in deze nieuwe SimCity tot uiting komen.

12 gedachtes over “Will Wright & Ocean Quigley over SimCity”

    1. Jeroentje

      meer type grondstoffen/ steden. de specialisaties zijn nu erg vervuilend olie en erts. Het zou vet zijn als er een landbouw expansion zou komen waar je zowel aan akkerbouw als veeteelt zou kunnen doen (als voorbeeld).

  1. lasse

    hmm word uiteindelijk wel groot verschil als iemand bijvoorbeeld 5 expansions heeft en degene met wie ie speelt 0. er van uit gaande dat het natuurlijk compitabel met elkaar is. daarnaast vraag ik me wel af wat voor expansions het zullen worden en hoeveel effect ze zullen hebben

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>