Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Nieuw teamlid bij het SN team: Dave!

Dave.

SN is de laatste tijd erg gegroeid en zeker ook op het forum. De laatste paar weken zijn wij erg druk bezig geweest met SN, door de server crash, waardoor we Dave hebben gevraagd of hij iets later kon beginnen.

Een van de dingen die Dave zal gaan doen is het modereren en daarnaast nog de Uitdaging van de Maand organiseren! We kijken uit naar zijn aankomende uitdagingen en hopen dat Dave er veel plezier aan zal beleven. Welkom bij het team Dave!

16 gedachtes over “Nieuw teamlid bij het SN team: Dave!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>