De uitdaging van de maand: Maart 2013

Dave organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De afgelopen maand hadden we geen ‘Uitdaging van de Maand’ omdat we offline zijn geweest.

De opdrachten zullen erg verschillend zijn; van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is weer Maart en aan het einde van deze maand is het Pasen. Bij Pasen denken we natuurlijk allemaal aan de Paashaas en zijn Paaseieren. Bijna iedereen viert Pasen, misschien vier jij ook wel Pasen in de sims?

Maar waar is de Paashaas? Help mee zoeken naar de Paashaas. Stuur je beste screen van de Paashaas op. Je mag zelf bedenken hoe je paashaas er uit ziet, wat hij aan het doen is of waar hij verstopt zit!

Je hebt tot zaterdag 30 Maart 16:00 de tijd om je beste screen op te sturen. Er is geen limiet aan deelnemers, iedereen mag mee doen. Als je meedoet zet ik je in het lijstje van deelnemers. Succes!

| Uitdaging van de maand maart 2013 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.