Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

Het wist-je-datje van vandaag!

Omdat onze review nog niet helemaal af is maar wel zo ver af dat we nog wat informatie over hebben, hebben we besloten om iedere dag tot aan de release een leuk weetje over De Sims 3 Studententijd te plaatsen! Vanaf deze week zijn er ook nog BONUS wist-je-datjes te vinden in ons topic!

Het wist-je-datje van maandag 4 maart

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>