Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Previews en De Sims 3 Studententijd

SN Preview: De Sims 3 Studententijd

SN Preview: De Sims 3 Studententijd

Donderdag 14 februari was het Valentijn maar ook de dag waarop FranSor en AnsjJ2 naar Electronic Arts gingen om De Sims 3 Studententijd te spelen. De dag waarop we eindelijk konden spelen, jullie vragen beantwoorden en weer even gezellig praten met andere Sims Fansites. In onze preview gaan we een paar opvallende features met jullie doornemen van wat wij hebben gezien van het spel en wat wij er nu eigenlijk van vinden!

| SN Preview: De Sims 3 Studententijd |

20 gedachtes over “SN Preview: De Sims 3 Studententijd”

  1. Iris

    Ik heb hem ๐Ÿ™‚ Ik liep toevallig de Free Record Shop in op Leiden Centraal omdat ik moest wachten op m’n bus.. En daar stond ie al ๐Ÿ˜€ dus nu maar even installeren, helaas moet ik zo werken ๐Ÿ™

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>