Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity

Win SimCity via Social Media

Donderdag is het dan eindelijk zo ver dan is eindelijk SimCity te krijgen, maar EA gooit er nog even een aparte win actie tegen aan, Je kunt namelijk een exclusieve SimCity versie winnen!

Wil jij als een van de eersten SimCity spelen? Vind vanaf a.s. woensdag 6 maart, 1 van de 6 SimCity collectors editie exemplaren (zeer beperkt verkrijgbaar in Nederland) verspreid over Nederland. Giel op 3FM, Gamer.nl, Insidegamer.nl, Game-en-co.nl, Tweakers en De Sims 3 Facebookpagina zullen aanwijzingen op 6 maart vrijgeven voor deze SimCity zoektocht. Hou @EA_Benelux op Twitter de komende dagen goed in de gaten voor meer informatie!

5 gedachtes over “Win SimCity via Social Media”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>