Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Sneak Peaks

Wat komt er naar De Sims 3 Store? – SneakPeak

 photo Thumbnail_688x336_ADD2_zpse99070d1.jpg

De titel zegt het al: Wat komt er naar De Sims 3 Store? SimGuruTaterTot plaatste een bericht op de Amerikaanse De Sims 3 Site met daar in een foto van de aankomende store set. Naar verwachting komt deze aankomende donderdag al online. Wat vinden jullie van de foto en wat verwachten jullie van de set?

4 gedachtes over “Wat komt er naar De Sims 3 Store? – SneakPeak”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>