Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland fundering verandering

Graham Nardone is de laatste dagen flink aan het twitteren over het nieuwe uitbreidings pakket De Sims 3 Exotisch Eiland. Dit keer heeft hij getweet over een aantal wijzigingen van de fundering die je kunt bouwen. Bij de fundering nu heb je altijd een redelijk lange trap nodig. Nu kan je het terrein om de fundering omhoog halen, waardoor de trap kleiner wordt. Dit kan tot één trede worden gedaan, Handig!

3 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland fundering verandering”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>