Nieuwe Blog: Welkom in het Paradijs!

 photo sims3exotischeiland-logo_zpsdf965f2c.jpg

* Deze blog is vertaald vanuit het Russisch door Google Translate, kijk dus niet op van rare zinnen of in correct taal gebruik. Wanneer de goede Nederlandse versie van deze blog verschijnt, zullen wij deze ook plaatsen.  * 

SimGuruRyan, de belangrijkste ontwikkelaar van De Sims 3 is de nieuwste toevoeging aan uw aandacht, De Sims 3 Paradise Island , dat is in uw haven verankerd in juni. 
Toen we begonnen te werken aan een uitbreiding van De Sims 3 Paradise Island, hadden we een doel – om uw materiaal, unieke eigenschappen en gameplay te geven, in plaats van alleen te spelen met paradijselijke eilanden, het eiland van het paradijs om te creëren wat je je voorstellen dat ze voor jezelf te creëren. Iedereen heeft ander idee van wat een hemelse plek is, dus dat probeerden we  daarnaast creëren, te creëren dat veel van dergelijke ideeën. In De Sims 3 Paradise Island, kunt u niet alleen een paradijs, maar om te spelen in het: op volle zee op een woonboot eigen ontwerp, duiken, op zoek naar gezonken schatten op, of koesteren in de luxe van een luxe resort (en dat is niet alles!) . Om dit te doen, in het proces van het creëren van een “Paradise Island”, hebben we ons gericht op een aantal specifieke elementen van het spel.

 photo 1_TS3_IslandParadise_view_zps8b1d9f6b.png

De eerste natuurlijk de oceaan. In De Sims 3 Seizoenen karakters voor het eerst in staat waren om te zwemmen in de oceaan. In De Sims 3 Paradise Island kun je zwemmen aan de oppervlakte, en diep duiken – nu de oceaan is uitgegroeid tot een geheel nieuw niveau. Je karakter kan achterover leunen en ontspannen aan boord van een zeilboot, zwevend in de richting van de ondergaande zon, of om hard te werken aan de riemen roeiboot. Andere spelers kunnen ook geïnteresseerd speedboten en jetski’s, waar ze kunnen op zoek gaan naar een onbekend eiland, verborgen mysterieuze mist. 
Fans kunnen een volledige build woonboten – met een complete set van tools om de modus te bouwen, te kopen en te bouwen en inrichten van een drijvende woning. En ik heb het over duiken? Voor het eerst in De Sims 3, dan kunt u duiken onder het oppervlak van de oceaan op zoek naar gezonken schat. En onder het water die u kunt tegenkomen een onverwachte en soms gevaarlijke zeedieren. Tropische oceaan – is een dappere nieuwe wereld vol nieuwe interacties beschikbaar om je personages. Wij hopen dat in deze wereld voelt u zich als in het paradijs, zelfs als nooit tevoren voet in het prachtige heldere water van de blauwe zee.

 photo 2_TS3_IslandParadise_houseboat1_zps17b74c36.jpg

 photo 3_TS3_IslandParadise_scuba_zpsacf18d6e.png

Het tweede aspect van het spel, waarin we ons gericht, begon resorts. Of u wilt een enorme steeds groter resort te bouwen, toch een karakter in te dienen in een huis op palen op de oceaan, of regelen rechtstreeks de modieuze Beach Haven, dit alles en meer is mogelijk in De Sims 3 Paradise Island. Wij hebben de mogelijkheden van het kopen van en het bouwen van uitgebreid, nu kun je gebouwen bouwen in de oceaan, het creëren van zwembaden in samenwerking met de tekeningen, speciaal ontworpen voor de bouw van resorts, en zet nieuwe mobiele torens die potentiële gasten te trekken. Degenen onder jullie die een bedrijf streak, kunnen hun resorts en verander ze naar believen tot in de puntjes, dit alles terwijl het verdienen van een beetje geld aan de kant. Gebruik het beoordelingssysteem met sterren resorts om te weten, zoals of uw resort gasten, en belangrijke beslissingen van het management, zoals de vraag of aan entertainment toe te voegen aan personeel in te huren of niveaus van kwaliteit van dienstverlening te introduceren maken. Al deze beslissingen invloed hebben op de populariteit en het succes van uw resort, dus zorg ervoor dat de gasten waren … of waren niet tevreden! Dit is uw paradijs, en u bepaalt. Maar maak je geen zorgen, resorts – dit is niet zomaar een baan. Als je personages zijn bereid om een ​​lange vakantie resorts te regelen – is de juiste plaats voor deze! Hangt uit aan de bar zonder het verlaten van het zwembad, eten om verzadiging in het chique cafes en zelfs test uzelf te lopen op hete kolen. En het is niet allemaal leuk! Resorts – een massa van game-ervaring, waar u een heel leuk zijn, ongeacht je stijl van spelen in De Sims ™ 3.

 photo 4_TS3_IslandParadise_resort_zps03577835.png

Het is duidelijk dat geen toevoeging van De Sims 3 is onmogelijk zonder een volledig nieuwe beroepen, vaardigheden, verzamelobjecten, levenslang beloningen, functies en plaatsen om seks te hebben! Over deze updates, vertellen we u meer, dus zorg ervoor dat onze blogs, vragen en antwoorden, aankondigingen te volgen Twitter en ander nieuws. Mis onze volgende live stream, die zal worden gehouden op 16 april, waar we een hele nieuwe demo laten zien en wij zullen uw vragen beantwoorden! 
Ondertussen simomanyaki, maak je klaar om de zomer door te brengen in het paradijs! 

* Deze blog is vertaald vanuit het Russisch door Google Translate, kijk dus niet op van rare zinnen of in correct taal gebruik. Wanneer de goede Nederlandse versie van deze blog verschijnt, zullen wij deze ook plaatsen.  * 

Bron: The Sims 3 Official Forum Russia

6 reacties

  1. Het zijn inderdaad hele rare zinnen, haha. Maar dat maakt niet uit want WAUW! Ik word steeds enthousiaster over dit uitbreidingspakket. Het ziet er zo mooi uit! En volgens mij zitten hier ook echt veel dingen in die nog nooit in de sims 3 konden. Enige minpunt: dat het nog zolang duurt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *