Officiële Nederlandse blog: Welkom in het Paradijs

 photo sims3exotischeiland-logo_zpsdf965f2c.jpg

@SimGuruRyan, hoofd-producent voor De Sims 3 introduceert het nieuwste uitbreidingspakket. De Sims 3 Exotisch Eiland gaat deze juni voor anker! 
Toen we aan De Sims 3 Exotisch Eiland begonnen, hadden we één doel voor ogen – om jullie het materiaal, de onderdelen en de gameplay te bieden om niet alleen met je eigen paradijselijke eiland te kunnen spelen, maar ook te bepalen hoe jij denkt dat een exotisch eiland eruit behoort te zien. We hebben allemaal een andere voorstelling van een exotisch eiland dus we hebben er naar gestreefd om zo veel mogelijk concepten in de game op te nemen. Via onderdelen als het bevaren van de open zeeën op je eigen woonboot, duiken naar gezonken schatten, of je baden in de luxe van een megaresort (om er maar een paar te noemen!), De Sims 3 Exotisch Eiland geeft je de mogelijkheid om een paradijs te creëren en er dan mee te spelen. Tijdens het creëren van Exotisch Eiland hebben we ons op een paar belangrijke onderdelen van de game gericht.

 photo 1_TS3_IslandParadise_view_zps8b1d9f6b.png


Het eerste onderdeel is uiteraard de oceaan. Met de uitgave van De Sims 3 Jaargetijden konden we voor de eerste keer in de oceaan zwemmen en met De Sims 3 Exotisch Eiland tillen we de mogelijkheden in, op en onder het water naar een compleet nieuw niveau. Misschien wil je jouw Sims wel laten ontspannen op een zeilboot als ze de zonsondergang tegemoet varen, of kies je voor een snelle peddeltocht in een roeiboot. Aan de andere kant zijn spelers misschien meer geïnteresseerd in een speedboot of een jetski om op zoek te gaan naar onbekende eilanden die door een geheimzinnige mist worden omhuld!

Spelers die dol zijn op bouwen, kunnen volledig functionerende woonboten ontwerpen via het complete aanbod van gereedschappen in Bouwen/Kopen en de meest luxe drijvende huizen inrichten. En had ik het al over diepzeeduiken gehad? Voor de allereerste keer in De Sims 3 kun je met je Sims naar de bodem van de oceaan duiken op zoek naar waardevolle schatten! En als je daar dan toch beneden bent, kun je zelfs onverwachte – of gevaarlijke – waterwezens tegenkomen. De tropische oceaan in deze gloednieuwe wereld zit boordevol nieuwe manieren om acties met je Sims uit te voeren en wij hopen dat je het gevoel krijgt je eigen exotische eiland te bezitten, zelfs als je nog nooit eerder voet hebt gezet op een tropisch eiland.

 photo 2_TS3_IslandParadise_houseboat1_zps17b74c36.jpg

 photo 3_TS3_IslandParadise_scuba_zpsacf18d6e.png

Resorts zijn een ander gedeelte van de game waar we ons op richten. Of je nu een luxe megaresort wilt bouwen, je Sims wilt laten verblijven in een bungalow op palen met uitzicht op de oceaan of een exclusief onderkomen aan de oceaan wilt managen, met De Sims 3 Exotisch Eiland kun je alle kanten op. Met geavanceerde onderdelen in Bouwen/Kopen kun je uitbreiden boven de oceaan, zwembaden bouwen met de nieuwe Blauwdrukmodus speciaal voor resorts, en dynamische nieuwe woontorens neerzetten om potentiële gasten aan te trekken. Voor diegenen die wat zakelijker ingesteld zijn: met resorts kun je de kenmerken van je eigen resort tot in de kleinste details plannen en afstemmen, en er ook nog eens wat geld mee verdienen! Maak gebruik van het sterrensysteem om te zien hoe gasten over je resort denken en neem dan belangrijke zakelijke beslissingen zoals het toevoegen van leuke voorzieningen, het inhuren van onderhoudspersoneel of het instellen van kwaliteitsniveaus. Alle beslissingen zijn van invloed op de populariteit en het algemene succes van je resort, dus zorg dat je gasten tevreden zijn… of juist niet! Het is jouw paradijs en jij mag doen wat je wil. Maar maak je geen zorgen, het draait bij resorts niet alleen maar om werken. Als je Sims van een luie vakantie willen genieten, dan zijn resorts een waar walhalla! Prop je lekker vol in de bar aan het zwembad, geniet van overdadige buffetten, of test je vaardigheden met de vuurloop en tal van andere bijzondere mogelijkheden! Resorts zijn een geweldige nieuwe ervaring die plezier voor iedereen bieden, op welke manier je De Sims 3 ook speelt.

Natuurlijk is geen uitbreidingspakket van De Sims 3 compleet zonder alle nieuwe carrières, vaardigheden, verzamelbare voorwerpen, levenslange beloningen, eigenschappen en plekken om van O jaa! te genieten! Nieuwsgierig naar hoe deze nieuwe items eruit komen te zien? Hou onze blogs, vragenrondjes, Twittersessies en meer in de gaten! Zet ook onze volgende live uitzending van 16 april op je kalender. Hierin wordt een gloednieuwe demo van de spelonderdelen vertoond en beantwoorden we live al jullie vragen.

Sim lekker door Simmers, en bereid je voor op een exotische zomer!
@SimGuruRyan

7 reacties

  1. Er zijn dus werkelijk allerlei soorten boten. Ook het hotel runnen klinkt leuk, want het is niet alleen hotel, maar ook bungalows en resorts :). De eilandjes zelf zijn redelijk klein, maar er zijn wel veel eilandjes zo te zien!

  2. Ik was eerst zó sceptisch over deze uitbreiding, wat een onzin! Maar nu ik dit heb gelezen ben ik er stiekem toch wel enthousiast over. Ze hadden het in principe gewoon bij Wereldavonturen kunnen doen, maar ja…EA hè! Toch ga ik hem echt wel kopen, want vooral dat diepzeeduiken klinkt echt geweldig!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *