Met trots presenteren wij u: De uitreiking van de Plumbobs!

 photo uitreikingvandeplumbobs_zpseddb04a8.png

Dames en heren!
Via deze weg willen wij u van harte uitnodigen voor de uitreiking van de Plumbobs! Deze awards zijn erg gewild en daarom laten wij u nu al weten dat de uitreiking in juni eraan komt! Volgende maand worden de categorieën bekend zodat u uw favorieten kunt nomineren.

Volgende maand zullen we aangeven hoe en vanaf wanneer je mensen kunt nomineren, niet lang hierna worden de genomineerden bekend gemaakt en uiteindelijk kan je op ze stemmen. Dit zal gaan om dagboeken, screens, bouwwerken en Sims die hier op SimsNieuws worden gedeeld door onze leden.

Werk dus nog even snel aan al uw dagboeken, screens, bouwwerken en Sims en wie weet bent u wel één van de genomineerden!

24 reacties

  1. Gaan jullie ook screens maken van de uitreiking? Waar bijv genomineerde uit projecten aanwezig zijn (Bijv ik heb een 365 over Jan, dat hij dan daar aanwezig is en misschien de prijs in ontvangst neemt.)

  2. Superleuk! Moeten we allemaal een galajurk of pak uit de kast trekken? En die Sims, gaat dat om Sims van alles, dus ook uit dagboeken of alleen Sims die gedeeld worden?
    Oh, echt fantatisch!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *