SN Review: De Sims 3 Jaargetijden

 photo jaargetijdenreview_zpsbd711ce8.jpg

Doordat we wat problemen hebben gehad met de site,waren er een aantal dingen waar het team hard aan heeft gewerkt verdwenen. We hadden de review van De Sims 3 Jaargetijden net af toen jammer genoeg de crash kwam, dus konden we weer opnieuw beginnen! Maar wees niet bang, we hebben de review helemaal lees klaar voor jullie gemaakt! Het heeft dus even geduurd maar het is meer dan de moeite waard om onze review te lezen.
Met grote dank aan FranSor die heel veel moeite heeft gedaan met het opzetten van de pagina, zeg zelf, het ziet er fantastisch uit! Een dikke pluim voor FranSor!

Door weer en wind zijn we al weer aangekomen bij het achtste uitbreidingspakket van De Sims 3 namelijk De Sims 3 Jaargetijden. Na jaren wachten is het pakket er dan eindelijk en hebben we weer een klein stukje gameplay erbij voor onze families. Maar of het bij ons in de smaak valt is nog maar de vraag. Trek je regenlaarzen maar aan want hier komt onze review!

| SN Review: De Sims 3 Jaargetijden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *