[Reminder] Laatste kans om te stemmen! Uitdaging van de maand: Maart 2013

Dave organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is weer Maart en aan het einde van deze maand is het Pasen. Bij Pasen denken we natuurlijk allemaal aan de Paashaas en zijn Paaseieren. Bijna iedereen viert Pasen, misschien vier jij ook wel Pasen in de sims?

De paashaas is dit jaar gelukkig weer gespot! Zes mensen hebben hem op de foto gekregen, welke vind jij het beste gelukt? Je hebt tot zondag 31 maart 20:00 de tijd om jouw stem uit te brengen.
Typ de naam van jouw favoriet in een bericht en je bent klaar!

| Uitdaging van de maand Maart 2013: Stemmen! |