Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Sneak peek De Sims 3 Store: Charles de boze kip!

 photo charles_zps1d92c539.jpg

Of het een 1 April grap van SimGuruTatorTot is, of dat er écht kippen naar het spel komen is toch echt de vraag nu. Maar de kans zit er dik in dat dit het ‘premium content’ wordt.

Update April 1st: Here’s another peek at what’s coming out on Thursday. It’s up to YOU to decide whether this is an April Fool’s joke or not.

Bron: TheSims3.com

13 gedachtes over “Sneak peek De Sims 3 Store: Charles de boze kip!”

 1. Cindy

  Nou ik hoop dat de boze kip dan een 1 april grap is maar dat er wel echte kippen komen in het spel dat zou wel gaaf zijn , maar dat neem dan wel weg dat we geen boerderij uitbreiding gaan krijgen

 2. zitnuopschool

  Lijkt me wel heel erg leuk.
  Alleen hoop ik niet dat het een duur pakket gaat worden.
  En of het eigenlijk wel komt, aangezien het een 1 april grap kan zijn. Watn de graphics zijn niet al te best, al zeg ik het zelf. Maar het kan best wel!

 3. Bas

  Ik zou het leuk vinden als er een kip komt, en daarbij iets boerderij achtig, maar waarschijnlijk wordt het dan weer allemaal half-half, net zoals een aantal andere premium content dingen die zijn uitgebracht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>