Producerblog: Een blik op het plattelandsleven van De Sims 3

Eerder melde we al de Duitse (vertaalde) en de Engelse blog maar nu is ook de Nederlandse blog verschenen!

Kijk wat ontwerper Alan Copeland te zeggen heeft over hoe (en waarom) hij de gloednieuwe set met premiummateriaal heeft ontworpen: de Rustieke Plattelandset. Vergeet niet om op 4 april 2013 de Rustieke Plattelandset op te halen bij De Sims 3 Store.
Hoewel ik het geweldig vind om al het verschillende premiummateriaal te ontwerpen voor De Sims 3 Store, heb ik een zwak voor items waar we wat van de klassieke Sims-humor aan toe kunnen voegen.  Dit is een van de redenen waarom ik zo enthousiast ben over onze nieuwe Rustieke Plattelandset met het Vogels en Veren Kippenhok!
Eindelijk hoeven eieren niet alleen maar aan planten te groeien. Je krijgt niet alleen ’s ochtends je basiseieren, maar je kunt ook zeldzame exotische eieren verzamelen die je Sims een boost geven zoals de nieuwe gemoedstoestand K-ei gaaf! Wil je nog meer eieren verzamelen? Vergeet dan niet om je kippen te voeren om ’s avonds ook wat eieren te pakken.

 photo country_living_1_zpsd7fb9ebd.jpg

Iets wat je misschien niet weet over Simkippen is dat ze welbespraakte gesprekspartners zijn.  Als het je een beetje te eenzaam op de boerderij wordt, knoop dan een gesprek met je kip aan en praat over belangrijke dingen zoals waarom ze de weg oversteken.  Als je geluk hebt, krijgt je Sim misschien wel wat Universele Verlichting (nieuwe gemoedstoestand!)
Maar als je pech hebt, kun je Charles de Kwaadaardige Kip tegenkomen. Charles is beetje een ei-kel.  Hij komt soms naar buiten om ruzie te zoeken of om een belediging of twee naar het hoofd van je Sims te slingeren.  Blijf ruzie maken en je Sim zal hem het een en ander bij moeten brengen over wie het haantje de voorste is bij een kippengevecht.

 photo country_living_2_zps4f512a3a.jpg

Als het gekissebis met de Kwaadaardige Kip je Sim er van weerhoudt om eieren te pakken, komen er na een paar dagen misschien wel wat kleine kuikentjes uit de eieren gekropen!  Je Sim kan heel wat leuke en sociale vaardigheden opdoen door met deze schattige en snoezige wezens te spelen, en dan hebben we het nog niets eens over de nieuwe gemoedstoestand Kippenmagneet gehad.
Maar deze set bestaat uit veel meer dan alleen het Vogels en Veren Kippenhok. Er zijn een aantal geweldige nieuwe decoratievoorwerpen die elk huis een gezellig plattelandsgevoel geven.

 photo country_living_3_zpsbf06cdfc.jpg

En laten we ook de nieuwe outfits niet vergeten!  Deze set bevat fantastische nieuwe kleding voor peuters, kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en OUDEREN!  Charmante luitjes, toch?

 photo country_living_4_zps7aaf3ffd.jpg

 photo country_living_5_zps6654a97d.jpg

Ik hoop dat je de nieuwe Rustieke Plattelandset leuk vindt. Vergeet niet om ‘m op te halen in De Sims 3 Store als hij op 4 april 2013 uitkomt.

 

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *