SN Review: Aurora Skies

SN Review: De Sims 4 Aurora Skies

SN Review: De Sims 4 Aurora Skies

Door de crash zijn enkele reviews verdwenen geraakt zoals die van Jaargetijden, Bovennatuurlijk en natuurlijk ook die van Aurora Skies. Dat maakt natuurlijk niet uit, want nu hebben we de wereld extra de aandacht kunnen geven voor ons eind oordeel. Ook hebben we weer een Engels talige versie van de review, dit dankzij Shevens die een enorme talenknobbel heeft! Veel plezier met het lezen van onze review van De Sims 3 Aurora Skies.

| SN Review: Aurora Skies (NL) | SN Review: Aurora Skies (ENG) |

5 reacties

  1. Leuke review. Vind alleen dat de huizen niet in Amerikaanse stijl zijn gebouwd maar juist in Noorse stijl. Kon je ook aan de namen lezen van de sims en 1 van de meubels. (fjord o.a.)

    1. Ik vond het zich wel een Amerikaanse stijl, door de trappen die je telkens om hoog moet en de grootte van de huizen. 🙂

  2. Leuke review 😀 Maar bij de Engelse versie is een stukje vanaf “Huizen, Openbare kavels, Rabbitholes en rare plekjes” niet vertaald in het Engels? Verder vind ik de bouwstijl ook meer een Noorse stijl, maar dat is mijn mening.:)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *