Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland en Nieuws

De Sims 3 Exotisch Eiland Product Pagina op TheSims3.com

 photo exotischeiland1_zpscf771de8.jpg
Naast alle nieuwtjes die binnen komen over De Sims 3 Exotisch Eiland is er alweer een nieuwtje, de product pagina voor Exotisch Eiland is opgezet! Deze pagina staat boordevol met informatie over De Sims 3 Exotisch Eiland natuurlijk. Ook kun je via deze pagina de uitbreiding bestellen.

De Sims 3 Exotisch Eiland Product Pagina

2 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland Product Pagina op TheSims3.com”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>