De Sims 3 Wereld- en Starters pakket?

 photo Knipsel_zpsbfc7b595.jpg

Afgelopen week verscheen er ook nog op internet twee afbeeldingen, en natuurlijk de product pagina op Amazon, met daarin twee opmerkelijke dingen. Twee bundel pakket, de een met de werelden van De Sims 3 Store en de andere bundel is een ‘starters’ pakket. Dat houd in dat je het basis spel, een uitbreiding en een accessoires pakket krijgt. De pakketten zijn verschenen op de Amerikaanse site van Amazon. Of de bundels nog in Nederland zullen verschijnen is nog maar de vraag maar wat ook nog een vraag is bij vele: Komt er nu een eind aan De Sims 3?

Bron: SimsVIP

25 reacties

 1. ik denk dat de sims 4 wel snel komt. de vorige keer kwamen ook deze paketten van de sims 2 een paar maanden voor de aankondiging van de sims 3. dus….. sims 4 komt eraan (denk ik) :P!

 2. Ik hoop dat er geen sims 4 komt. Want dan moet je de sims 3 weggooien want anders kan je computer de sims 4 niet meer aan..

 3. Ook al komt er een sims 4 ik hou gewoon de sims 3. Ik vind het zonde van het geld dat ik er aan uit heb gegeven. (maar iedereen heeft hier natuurlijk zijn eigen mening over!:))

 4. Tuurlijk komt Sims 4. Sims verkoopt ongelooflijk goed maar de pakketten worden met de SIms duurder dus mij verbaas je niet als een EP nog eens een keer 60/80 euro gaat kosten…. Dan haak ik af.

 5. tuurlijk gaan we allemaal gewoon over naar de sims 4 (las dat ie in juni al uitkomt 2014 dus misschien nog in maar een uitbreiding en assecoires en dan valt het doek)

  sims 4 word nog echter nog mooier , oke ja we beginnen dan weer wel helemaal van voor af aan , maar het zal er heus wel beter op worden , hoop wel dan dat je net als bij de sims 2 weer de auto in en uit kan stappen want dat mis ik wel bij de sims 3

 6. Opzich zou ik wel een sims 4 willen zien verschijnen, waarschijnlijk krijgt het spel dan zulke hoge graphics, het zou natuurlijk heel mooi zijn. Waar ik wel bang voor ben, is dat ze de spellen steeds meer gaan koppelen aan social media en /of andere spellen van andere gamers. Toen sims 3 uitkwam verlangde ik regelmatig naar de sims 2, vanwege de uitbreidingspakketten en mogelijkheden. Dat zal bij Sims 4 ook wel weer zo zijn;)

  1. klopt daantje is ook wel zo , maar kijk eens wat voor moois we allemaal terug hebben gekregen voor de sims 3 (oke op de bugs na dan)
   en weet zeker dat de sims 4 veeel mooier word en wel stadachtig gaat worden en druk bevolkt

   1. Ja, ik zou al heel blij zijn als er een spel zonder bugs was! Maar de social delen van het spel hoeven voor mij niet:) En ik hoop dat ze eens met verrassende uitbreidingspakketten komen, zoals Exotisch Eiland in de Sims 3 dat is, maar ook hele nieuwe dingen toevoegen + alle oude vertrouwde dingen uit Sims 1, 2 en 3:) Ik hoop dat de Sims 4 eruit gaat zien als een wereld, en je zelf kunt kiezen waar in de wereld je wil gaan wonen:) Bijvoorbeeld Amerika, China, Costa Rica etc:)

    1. Een online mode lijkt me wel leuk, niet altijd! Maar ik speelde vorig jaar met een tweeling uit m’n klas altijd sims. Als we thuis kwamen meteen op Skype en dan alles vertellen wat we deden, en samen nieuwe EP halen. Dat lijkt me wel leuk om online samen te kunnen spelen soms…

 7. in plaats van discussion over sims 4 kun je beter vragen gaan bedenken voor dinsdag als de Live Broadcast van sims exotisch eiland komt

 8. Ze kunnende grafics verbeteren en dan kunnen we weer uitbreidingen als huisdieren, seizoen, nachtleven etc gaan kopen. Ze zouden seizoenen, beroepen en weer gewoon in het standaard spel moeten doen! Dan koop ik misschien.

 9. Laten we in ieder geval hopen dat seizoenen, uitgaansgebieden en dieren meteen in het basisspel zit anders moet je die WEER apart gaan kopen en jaren op wachten.

 10. Wel, na Exotisch eiland komt er nog minstens één uitbreiding en 2 accessoires pakketten denk ik (1 accessoires pakket na elke uitbreiding)

    1. Dat klopt, maar best raar dat ze in het begin van een jaar dat al bekend maken?!

 11. eerst zien dan geloven verlopig geloven ik er nog niet van ik wacht met smart op sims 3 exotisch eilanden en wat sims 4 betreft dat zal nog wel paar jaar duuren verlopig eerst maar is sims 3 exotisch eilanden en dan zien wel weer veder

 12. Hmmm,
  ik zit niet bepaald te wachten op de sims 4…
  ik heb liever dat ze dan nieuwe grote mogelijkheden ontwikkelen op de store voor de sims 3,
  sims 4 klinkt zo uitgemolken haha!
  Btw ik hoop dat die store werelden wel in Nederland komen lijkt me wel handig qua installeren

 13. Sims 4 ga ik sowieso niet kopen. Veel te duur en de laptop kan het niet aan.
  Maar kun je dat pakket met die werelden met gewoon geld kopen? Ik neem aan dat Amazon niet met simpoints werkt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *