De Sims 3 live-uitzending heeft exclusieve onthullingen

De Sims van EA onthult informatie en details over de nieuwste producten voor de De Sims 3-gamereeks

 

De Sims presenteert een live-uitzending met exclusieve onthullingen, een interview met een van de producers en een live gameplaydemo

 

Vandaag heeft De Sims een live-uitzending gepresenteerd waarin kijkers spannende nieuwtjes te horen kregen en de nieuwste games die dit jaar uitkomen konden bekijken. In de uitzending was een live-gameplaydemo van het nieuwste Uitbreidingspakket De Sims 3 Exotisch Eiland te zien. Verder werd het volgende Accessoirespakket De Sims 3 Filmaccessoires en een nieuwe wereld uit De Sims 3 Store onthuld: Dragon Valley. Bovendien kon het publiek het team van ontwikkelaars van De Sims vragen stellen en reageren via berichtenborden en polls. Ook werden er spullen weggegeven aan spelers.

 

De Sims 3 Exotisch Eiland opende de show met een uitbreide demo waarin te zien was hoe spelers een resort kunnen runnen. Dit nieuwe onderdeel is in de geschiedenis van De Sims 3 voor PC nog nooit eerder vertoond. Spelers kunnen nu hun eigen resorts bouwen, bezitten en beheren, terwijl ze ook nog eens wat geld verdienen. Om een goed resort te runnen moeten spelers indruk maken op hun gasten en tegelijkertijd winst maken. Maar in De Sims 3 Exotisch Eiland kun je meer dan alleen een resort runnen. Spelers kunnen ook aan het roer van hun eigen woonboot staan en op het water wonen, onder de zeespiegel duiken en de wondere onderwaterwereld verkennen, lekker chillen op het strand, naar nieuwe eilanden hoppen en meer. Je kunt De Sims 3 Exotisch Eiland nu al reserveren. Spelers die het Uitbreidingspakket alvast reserveren krijgen de Limited Edition van de game, inclusief het ‘Eiland Overlevingspakket’ ; een nieuwe set met spullen die je Sims kunnen gebruiken om te overleven op een onbewoond eiland. De Sims 3 Exotisch Eiland gaat op 27 juni 2013 voor anker. Kijk voor meer informatie ophttp://www.desims.nl/exotisch-eiland.

 

Tijdens de uitzending werd ook De Sims 3 Filmaccessoires onthuld, het nieuwste Accessoirespakket dat in september uit zal komen. Spelers kunnen aan de hand van verschillende thema’s, zoals Western en horror, een decor bouwen voor unieke verhalen vol rekwisieten, meubels en kostuums. De komende weken en maanden zal er meer informatie bekend worden gemaakt over dit nieuwe Accessoirespakket.

 

De Sims 3 Store stond ook even in de schijnwerpers tijdens het onthullen van De Sims 3 Dragon Valley, de nieuwste digitale wereld die aan De Sims 3 toegevoegd zal worden. In De Sims 3 Dragon Valley staan je Sims allerlei legendarische verrassingen te wachten. Deze wereld bestaat uit nieuwe Sims, locaties en exclusieve kleding en voorwerpen… en de fantastische babydraak niet te vergeten! De Sims 3 Dragon Valley zal later dit jaar te verkrijgen zijn via De Sims 3 Store, Origin en wereldwijd in winkels liggen.Volg ons via FacebookTwitter en op http://store.thesims3.com/ voor meer informatie die over deze geweldige nieuwe wereld naar buiten zal worden gebracht.

 

Als je de live-uitzending van De Sims hebt gemist of nogmaals wilt bekijken, kun je de video vinden op http://www.origin.com/ts3_april_livebroadcast.

 

Om materiaal van de games uit de show te downloaden, kun je een bezoekje brengen aan www.info.ea.com.

2 reacties

  1. Wow, echt veel leuke dingen! Kijk ook uit naar de nieuwe wereld en de nieuwe accesoirespakket, die lijkt me erg leuk!

  2. Super veel leuke dingen!

    – Exotisch eiland = Word steeds beter ik kan niet wachten tot ik een luxe resort start en en soort van ‘Motel’ in Bridgeport.

    – Film SP = Ziet er al leuk uit, hopelijk komen er veel kleding opties, hopelijk word de film studio GEEN rabbithole meer, en hopelijk komen er film lampen en camera’s

    – Dragon Valley = Gewoon wow! Mijn wereld voorspelling kwam uit haha alleen hoop ik dat het minder middeleeuwen achtig word ik zou de wereld gaaf vinden met moderne sims.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *