Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Vanavond is De Sims 3 Exotisch Eiland livebroadcast!

 photo nietvergeten_zps7b634c3f.jpg

Vanavond is het eindelijk zo ver, we krijgen meer te zien van De Sims 3 Exotisch Eiland maar ook nog van een nieuwe wereld! Je mag de chat dus niet missen! Rond 19:00 zullen wij de livestream op de homepage plaatsen zodat jullie het kunnen bekijken. Kun je niet mee kijken is dat geen probleem, direct na de chat is de herhaling al te bekijken en later in de week komt er nog een verslag van de live chat!

 

|Β Origin: De Sims Live BroadcastΒ |

10 gedachtes over “Vanavond is De Sims 3 Exotisch Eiland livebroadcast!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>