17 reacties

 1. Zoals ik dacht heeft deze set veel te maken met de nieuwe stad die binnenkort te koop zal zijn. Dit was echt niet waarop ik aan het wachten was. Hadden ze beter uitgebracht als een uitbreidingspakket van sims 3 middeleeuwen.

 2. #@!*& <— Scheldwoorden.

  Waar slaat dit nou weer op? Deze kleren zijn zo lelijk! Alles in Sims middeleeuwen zag er beter uit. Krijg je straks een middeleeuws thema huis ofzo gaan andere sims automatisch op telefoons etc. Ik houd er niet van..

 3. Jeetje, ik lijk denk ik de enige die blij is met deze set! 😛
  Ik hou van de middeleeuwen, je bent bovendien niet verplicht deze set te kopen. Het is leuk voor middeleeuwen-fans en misschien dagboek-makers. Ik zie er naar uit!

  1. Ik ben ook een middeleeuwen fan, maar ik vind het er gewoon niet super uitzien, en er komt een middeleeuwen wereld. Doe het daar dan bij, maarja EA money wolves.

 4. het heeft wel wat, maar ik ben het inderdaad met maxxie eens, dit had bij dragonvalley in gemoeten en niet als aparte set.

  1. Hoezo had dat ‘gemoeten’? Dan was Dragon Valley veel duurder geworden. Het gebeurd vaker dat er bij een wereld ook een bijpassende set word gelanceerd (eilandcombinatie bij Sunlit Tides, Regentenspeelhal bij Lucky Palms etc.).
   De reden is vrij simpel; wil je de wereld goedkoop, dan kan dat; wil je de wereld wat uitgebreider dan kan dat met de bijpassende set.

   1. Maar dit is net zo’n geval als sommige EP of SP die makkelijk gemengd konden worden met sommige Store content. Ook kan EA een keer minder gierig zijn en het erbij doen en de prijs niet veel omhoog laten gaan.

    1. Lang niet alles word vooruit gepland, en bovendien zijn de teams die aan het store-stuff werken andere teams dan degenen die aan EP’s en SP’s werken. Ik betwijfel of die veel communiceren.
     En waarom zou EA de prijs omlaag laten gaan? Het is een bedrijf, ze moeten winst maken. Laten we even realistisch blijven.
     Je begrijpt de essentie van de sims 3 store verkeerd.
     Zowat niemand heeft een complete sims 3 selectie. De sims 3 store is heel uitgebreid en divers, en zo is er voor iedereen wel wat interessants. Je bent niet verplicht alles te kopen, en je hebt niet het recht om alles te hebben.
     Ik ben juist blij dat er vele manieren zijn om een bepaald ’thema’ te kopen. Zo kan ik kiezen welke set/sp ik het best en het mooist uitgewerkt vind.

    2. Ik begrijp wat je bedoelt, en dit is 1 thema dus ik vind dat ze het net zo goed kunnen mengen. En EA moet heus wel geld verdienen maar dat doen ze ook, voor sommige dingen vragen ze belachelijke prijzen, ze mogen heus wel een keer iets meer geven voor de normale prijs. Het hoeft altijd te zijn toen hadden we bijv 10 dingen voor die prijs kunnen we nu niet een keer voor dezelfde prijs 15 dingen geven.

 5. Sims 3 store zou wat meer kunnen communiceren met de EP/SP makers. Ik koop deze set niet, omdat er geen premium content in zit! 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *