Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Exotisch Eiland

De Sims 3 Exotisch Eiland producer blog

De Sims 3 Exotisch Eiland

Hoi!

Ik ben SimGuruTing, een van de productieassistenten in het team van De Sims 3. Op dit moment zijn we druk bezig met het volgende uitbreidingspakket, De Sims 3 Exotisch Eiland.

Iedereen die bezig is met de game kijkt uit naar het moment waarop jullie er als spelers mee aan de slag kunnen. De Sims kunnen allerlei nieuwe activiteiten ondernemen aan de kust en in zee. De Sims 3 zit boordevol onderdelen die bij het leven op een eiland horen. Hier is alvast een voorproefje van wat je in dit nieuwe uitbreidingspakket kunt verwachten!

De Sims 3 Exotisch Eiland

Het strand is nu beter geïntegreerd, zodat Sims nog beter aan de kust kunnen wonen en ontspannen. Sims kunnen heerlijk zonnen op een bandhanddoek en aan zee helemaal tot rust komen. Wanneer het tijd is voor wat meer actie kunnen Sims in zee spelen, rondspartelen in de branding en elkaar nat spetteren! Schattenzoekers kunnen nu ook snorkelen om in het water naar unieke verloren schatten te zoeken.

De Sims 3 Exotisch Eiland

De carrière van Strandwacht is ook een nieuw element dat je op het strand kunt vinden. Strandwachten waken over Sims die aan het strand of op zee zijn. Het is hun werk om het strand en de branding in de gaten te houden en Sims in nood te redden. Als een Sim het moeilijk heeft in de branding zal de strandwacht de naar adem happende Sim uit zee halen en veilig naar het strand brengen. Strandwachten kunnen zelfs eerste hulp verlenen wanneer dat nodig is. Maar er is niet altijd sprake van een noodgeval. Sommige Sims doen alsof ze in grote nood verkeren, wanneer ze eigenlijk alleen maar even alleen willen zijn met de strandwacht die op dat moment dienst heeft. Toch heb ik nog nooit een strandwacht horen klagen. Het is een baan voor echte helden.

De Sims 3 Exotisch Eiland

Mijn favoriete nieuwe onderdeel is ongetwijfeld het diepzeeduiken! Het houdt niet langer op bij de zeespiegel, want je Sims kunnen nu een onderwaterduik maken! In Het De Sims 3 Exotisch Eiland Uitbreidingspakket vind je een wereld met exclusieve duiklocaties. Sims met de nieuwe duikvaardigheid kunnen allerlei avonturen beleven in de wondere onderwaterwereld. Op iedere duiklocatie vind je prachtige zeewezens; van koraal en zeewier dat op de zeebodem groeit tot vissen die je kunt vangen! Maar kijk uit voor haaien! Ik heb gehoord dat die flink kunnen bijten en dat een haaienbeet bepaald geen pretje is.

De Sims 3 Exotisch Eiland

Maar er is nog meer te vinden onder de zeespiegel behalve allerlei zeewezens. Wat dacht je bijvoorbeeld van schatkisten en onderwatergrotten die je op duiklocaties kunt ontdekken? Wat kan een duiker allemaal tegenkomen tijdens een tocht? Unieke schatten? Een verborgen eiland? Of een mysterieus monster?

De Sims 3 Exotisch Eiland

En dit is nog maar een klein gedeelte van wat je allemaal te wachten staat in dit nieuwe uitbreidingspakket! We kijken ernaar uit om over de onderwateravonturen en strandbelevenissen van jouw Sims te horen zo gauw De Sims 3 Exotisch Eiland in juni uitkomt!

Bedankt voor het lezen!

SimGuruTing

9 gedachtes over “De Sims 3 Exotisch Eiland producer blog”

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *