Uitdaging van de Maand April 2013: Stemmen!

Dave organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is weer April en de Sims 3 Studententijd is al weer een tijdje geleden uitgebracht. Waarschijnlijk hebben jullie alles al ontdekt wat je kunt doen, maar slaapt jouw student nog steeds in die verschrikkelijk saaie slaapkamer.

Gelukkig zijn er een aantal studenten die wel een gave kamer hebben! Zes mensen hebben hun studentenkamer laten zien, welke vind jij het beste gelukt? Je hebt tot dinsdag 30 april 20:00 de tijd om jouw stem uit te brengen.
Typ de naam van jouw favoriet in een bericht en je bent klaar!

| Uitdaging van de maand April 2013: Stemmen! |