Soraya heerst als een echte ‘Game Queen’ in De Sims

Iedereen kent hier onze eigen lieve FranSor wel en iedereen weet ook dat zij naast SimsNieuws nog een eigen blog runt. Sorayavindt heeft voor de nieuwe site ‘Retrogames‘ een artikel geschreven over De Sims! Dat moeten we natuurlijk wel even uitlichten!

De Sims retrogame review door Soraya van der Weiden . Lees o.a. over heersen, versieren, feestjes en martelingen.

 photo de-sims-300x224_zps502a03cc.png
De Sims, ‘al’ 13 jaar een begrip, Dit lijkt misschien niets maar na drie spellen waarvoor er in totaal 24 uitbreidingen zijn gekomen en waar een enorme community achter zit, mag je dit spel toch echt wel rekenen tot één van de nieuwe retrogames. Officieel is het spel een strategische simulatie, maar stiekem is het meer een god game, ultieme controle over ‘het leven’ van anderen en even je eigen vergeten.

Waar het in De Sims om draait is het besturen van het leven van Sims, mensachtige figuurtjes die om het minste of geringste naar je gaan schreeuwen omdat ze iets willen. In deze 3D-wereld die de speler enkel als 2D ziet, moet je werkelijk alles voor ze beslissen. Van het naar het toilet gaan in de ochtend tot het versieren van een andere Sim om daar vervolgens het bed mee delen. Het is natuurlijk de bedoeling om je Sims gelukkig te houden, vaardigheden aan te leren, de carrièreladder te laten beklimmen en ze uiteindelijk alles geven dat hun hartje begeert. Dit doe je allemaal door middel van een simpel mik-en-klik op het object waar jij je Sim mee aan de slag wil zien.

Het hele artikel is te lezen op de site van Retrogames en het is de moeite waard om het allemaal door te lezen!

| Retrogames: Soraya Heerst als een echte ‘Game Queen’ in De Sims’ |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

4 reacties

  1. het is eigenlijk een heel simpel spel maar toch heel erg leuk ik heb het ook toen ik 6 jaar was ofzo had ik de sims 1 en alle uitbreidingen toen ik 9 was alle sims 2 en nu alle sims3!

    hihi.. ;p

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *