Mededeling: Houd SimsNieuws maandag goed in de gaten!

 photo SimsNieuwsBanner_zps5f093c7f.jpg

Dames en heren, jongens en meisjes, appels en peren! Een speciaal klein berichtje voor alle Sims fans die onze site volgen. Houd onze site maandag goed in de gaten voor exclusief nieuws over De Sims. We krijgen een telefoontje van het ‘De Sims team’ uit Amerika! Details waar het over gaat moeten we jullie helaas nog even besparen, maar houd maandag de site goed in de gaten en mis het nieuwste nieuws niet!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

82 reacties

 1. Ik ben erg benieuwd!
  Ik zal zeker even kijken!

  Mogen we wel weten hoe laat het ongeveer komt? Of weten jullie dat zelf ook nog niet?

 2. Het is bijna wel zeker dat het geen sims 3 spel is. Ze hadden het over een grote aankondiging in de sims series. Misschien sims 4 of een spel zoals sims middeleeuwen. Maar Ik Ben erg Benieuwd πŸ˜€

 3. Wow! Een telefoontje uit Amerika, dat is echt serieus!
  Ik ben zoooo beniewd!
  Ik ben wrsnlk nu de hele dag online :p

 4. Domein van Thesims4.com is nu ook actief. Het verwijst je alleen door naar Het sims portal, dus Sims 4 komt eraan!

 5. Sims 4. Ik las allemaal dingen bij SimsVip en al die dingen zouden ze niet doen als het voor een uitbreiding was…

  1. En waarom zeggen ze ‘groot sims nieuws’ als het over een komend EP gaat hadden ze ‘groot Sims 3 nieuws’ kunnen zeggen.

 6. Nou ik hoop echt dat het geen Simcity online achtig origin spel wordt. Dat wordt de ondergang van De Sims serie. Hopelijk is EA slim genoeg.

 7. ga er maar van uit dat sims 4 de ondergang word warscheinlijk gaan ze met sims 4 online dat zou de ondergang worden van de sims 4

 8. Zolang het online gedeelte maar goed wordt uitgewerkt (en dus niet als in SImCity) heb ik er geen problemen mee

 9. Poeh, ben benieuwd. Gelukkig komt er een vriendin maandag om de tijd te vullen….. Maar als het Sims 4 wordt, laat het alsjeblieft niet online gaan!!

 10. Ik verwacht wel iets rondom de Sims 4 aangezien alle ‘kleine’ aanwijzingen die er de laatste weken geweest zijn naar de Sims 4 toe.

  Ik ben in ieder geval excited. πŸ™‚

 11. Spannend! Ik hoop natuurlijk dat ze De Sims 4 gaan aankondigen, maar het zou zomaar ook iets totaal anders kunnen zijn. Ik ben dus zeer benieuwd. πŸ˜€

 12. Nou ik hoop geen sims 4, anders heb ik zeg maar al die uitbreidingen en shizzle voor niks gekocht, maar ik denk eigenlijk dat het over exotisch eiland gaat, aangezien daar nog veel vragen over zijn ( lees: zeemeerminnen en resorts )

 13. Hopelijk geen SIms 4, dan word ik zo blut, want ik zie t echt wel gebeuren dat Sims 4 80 euro kost of zo…

 14. ik hoop echt op sims 4!
  een nieuw spel waarin je nog meer carriere mogelijkheden hebt en vaardigheden en waarin je veel meer meubels hebt en vb je kamers kan opslaan als een blauwdruk!
  gewoon realistischer eignlyk..
  en geen problemen met het saven –‘
  ik kan niemeer wachte tot ze met iets beters afkome!

  (en late we maar hope da ze facebook en al de rest erbuiten gaan laten)

 15. Ergens vind ik het niet erg als de Sims 4 aangekondigd wordt; kunnen we beginnen met een schone lei: (hopelijk) minder bugs, sommige dingen beter uitgewerkt, en nieuwe mogelijkheden wat in de Sims 3 misschien niet (meer) mogelijk is (ik denk bijvoorbeeld niet meer dat er een soort van “Gaan het maken” komt, aangezien dat al een beetje in Ambities verwerkt zit).

 16. Ik hoop ook dat De Sims 4 aangekondigd wordt. Kan niet wachten tot hij uitgebracht wordt. Hoewel ik het wel jammer zou vinden als het online gaat.

 17. Ik vind het niet erg als De Sims 4 aangekondigd wordt, ik kijk er wel naar uit! Maar hopelijk wordt het dan niet online…

 18. ga maar van uit de sims 4 online word en dat niet op cd komt ik denk dat groote vlop word sims 4 zal nooit sims 3 kunnen evenaaren

  1. Iedereen word nu negatief over online spelen door simcity, als het online gaat dan word het vast veel beter dan simcity! EA heeft hier heus wel wat beter over nagedacht!

 19. Misschien is de sims 4 nog leuker?!
  Veel echter en mooier enz…
  Maar wat willen ze er dan nieuw aan maken weet ik eigenlijk ook niet??

 20. Ik ben dan op school… Maar we hebben wel laptops! Dus kan ik onder de lessen door wel even spieken πŸ˜›
  Als het sims 4 is, (wat waarschijnlijk wel zo is) dat vind ik dat echt heel leuk! Maar of ik het zal kopen is een tweede…Als het online word koop ik het sowieso niet! Daarom heb ik juist sims gekocht eigenlijk, het is namelijk off. Ik kan me eigenlijk haast niet voorstellen dat dit offline gaat worden, want als ze een beetje bij de tijd willen blijven? Zou online wel beter passen.
  Maar als het echt offline word, tja, ik heb veel geld in sims 3 gestopt, (vind ik) dus jah, of ik het dan zou gaan kopen weet ik niet. Maar eerst afwachten of het wel over de sims 4 gaat!

 21. Ik hoop niet op De Sims 4, of mijn PC het aankan is het ene, en qua downloads .____. Die zijn er dan ook niet 😐

 22. zou ea echt zo dom zijn om sims 4 aan te kondige als ze dat doen loopen ze hele boel geld mis want iedereen canseld masaal de sims3 exotisch eiland want iedereen is gefikseerd op sims 4 dat vergeten dat nog paar mooi uitbreidingen komen
  en ea zit er niet op te wachten om geld mis te lopen

  1. Ik denk niet dat mensen exotisch eiland gaan cancelen voor Sims 4. Als het komt duurt het nog een tijdje, en er is ook een groep die Sims 4 niet koopt.

   1. Idd, dat denk ik ook. En er zijn ook nog mensen die tot nu de hele verzameling compleet heeft en dus ook compleet willen houden.
    Ik ga ‘m iig niet cancelen, mij lijkt exotisch eiland een super mooi en leuk spel. πŸ˜€

 23. Alhoewel lijkt mij wel leuk al die andere mensen zien lopen over straat en dan praten aan de ene kant lijkt mij het ook wel leuk

 24. Het lijkt me wel leuk als de sims 4 uit komt ik ben erg benieuwd! Ik blijf een trouwe sims 3 fan whhahaha πŸ˜€

 25. Ik heb een vermieden dat ze de sims 4 niet op cd gaan uitbrengen maar gewoon via Orgin. Als dit zo zou zijn ga ik hem niet kopen en kunnen ze fluiten naar 75% van alle Sims kopers rondom de wereld. Ik vind dat als je iets koopt je het ook moet kunnen vasthouden. En niet 80€ online moet overmaken naar Orgin en dan een spel krijgt. Het is wel leuk bedacht en millieu vriendelijk maar dat gaat niks worden!
  Ik hoop eerdergezechts dat ze de laatste uitbreiding van het jaar (De sims 3 Tijdreizen) gaan uitbrengen als een soort van massive update van de sims 3 dan. Of dat dat uitbreidingspakket een soort van poort naar het nieuwe sims 4 word waarbij de meubels en sims worden omgevorm naar de sims 4 standaart.
  Maarja, we zien het morgen wel en dan zien we wel wat er gebeurt! πŸ™‚

 26. Ik vind het ook best spannend, maar voor de mensen die meteen negatief reageren over een aankondiging van sims 4 toen iedereen no blij was met sims 2 was het zelfde negatieve van dan moet ik weer helemaal opnieuw beginnen en toch is sims 3 een succes. Dat is met sims 4 denk ik ook, zeker als het onlinegedeelte optioneel is.

  Ik zie het als ik uit mijn werk kom wel.

 27. Ben wel onwijs benieuwd, iedere simsfan denk ik wel, maar als hij online komt zal ik hem niet kopen. Ik hoor al van vrienden/familie en onwijs veel mensen online dat ze dat zonde vinden en het ‘simsgevoel’ weg zal vagen als het online word. Speel het al sinds Sims 1 en heb het altijd netjes gekocht. Maar online, nope. Zonde van m’n geld. Hou het lekker bij de Sims 3 dan, ALS hij online wordt!

 28. Ik zou het wel jammer maar tegelijkertijd ook heel leuk vinden als Sims 4 wordt aangekondigd. Ik vind het jammer omdat ik nu alle uitbreidingen heb en dan bij Sims 4 helemaal ‘opnieuw’ moet beginnen, dat is eigenlijk zonde van je geld. Ik vind het leuk omdat ik gewoon ontzettend benieuwd ben naar de nieuwe mogelijkheden en mooiere graphics.
  Ik zal morgen sowieso elk uur even kijken. πŸ˜€

 29. staat op twitter van sims nieuws dat om 5 uur gebelt gaat worden en ons zo snel mogelijk op de hoogte brengen morgen vroeg zal er op ook op web sit twitter feed geplaats worden

 30. SimsNieuws Team‏@SimsNieuws8h
  Het gesprek zal om 5 uur plaats vinden. We brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte van alles.

 31. Haha, 5 uur is wel erg laat XD Maar dat heeft vast te maken met het tijdverschil.
  En ik zag het inderdaad op twitter πŸ˜‰

 32. Als er de sims 4 komt maak ik me niet druk over hoe duur het kost( waarom zou je het kopen als het ook kan downloaden) ik hoop niet dat het online is.

 33. Ik geloof er niks van dat ze De Sims 4 gaan aankondigen via een telefoon. Lijk mij dom, EA gaat dat veel groter aanpakken verwacht ik. πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *