Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Mededeling: Houd SimsNieuws maandag goed in de gaten!

 photo SimsNieuwsBanner_zps5f093c7f.jpg

Dames en heren, jongens en meisjes, appels en peren! Een speciaal klein berichtje voor alle Sims fans die onze site volgen. Houd onze site maandag goed in de gaten voor exclusief nieuws over De Sims. We krijgen een telefoontje van het ‘De Sims team’ uit Amerika! Details waar het over gaat moeten we jullie helaas nog even besparen, maar houd maandag de site goed in de gaten en mis het nieuwste nieuws niet!

82 gedachtes over “Mededeling: Houd SimsNieuws maandag goed in de gaten!”

 1. cupcakesims1

  Het is bijna wel zeker dat het geen sims 3 spel is. Ze hadden het over een grote aankondiging in de sims series. Misschien sims 4 of een spel zoals sims middeleeuwen. Maar Ik Ben erg Benieuwd πŸ˜€

 2. Emy

  Ik verwacht wel iets rondom de Sims 4 aangezien alle ‘kleine’ aanwijzingen die er de laatste weken geweest zijn naar de Sims 4 toe.

  Ik ben in ieder geval excited. πŸ™‚

 3. Robin

  Nou ik hoop geen sims 4, anders heb ik zeg maar al die uitbreidingen en shizzle voor niks gekocht, maar ik denk eigenlijk dat het over exotisch eiland gaat, aangezien daar nog veel vragen over zijn ( lees: zeemeerminnen en resorts )

 4. Evlien

  ik hoop echt op sims 4!
  een nieuw spel waarin je nog meer carriere mogelijkheden hebt en vaardigheden en waarin je veel meer meubels hebt en vb je kamers kan opslaan als een blauwdruk!
  gewoon realistischer eignlyk..
  en geen problemen met het saven –‘
  ik kan niemeer wachte tot ze met iets beters afkome!

  (en late we maar hope da ze facebook en al de rest erbuiten gaan laten)

 5. Bas

  Ergens vind ik het niet erg als de Sims 4 aangekondigd wordt; kunnen we beginnen met een schone lei: (hopelijk) minder bugs, sommige dingen beter uitgewerkt, en nieuwe mogelijkheden wat in de Sims 3 misschien niet (meer) mogelijk is (ik denk bijvoorbeeld niet meer dat er een soort van “Gaan het maken” komt, aangezien dat al een beetje in Ambities verwerkt zit).

  1. cupcakesims1

   Iedereen word nu negatief over online spelen door simcity, als het online gaat dan word het vast veel beter dan simcity! EA heeft hier heus wel wat beter over nagedacht!

 6. Simhorselady

  Ik ben dan op school… Maar we hebben wel laptops! Dus kan ik onder de lessen door wel even spieken πŸ˜›
  Als het sims 4 is, (wat waarschijnlijk wel zo is) dat vind ik dat echt heel leuk! Maar of ik het zal kopen is een tweede…Als het online word koop ik het sowieso niet! Daarom heb ik juist sims gekocht eigenlijk, het is namelijk off. Ik kan me eigenlijk haast niet voorstellen dat dit offline gaat worden, want als ze een beetje bij de tijd willen blijven? Zou online wel beter passen.
  Maar als het echt offline word, tja, ik heb veel geld in sims 3 gestopt, (vind ik) dus jah, of ik het dan zou gaan kopen weet ik niet. Maar eerst afwachten of het wel over de sims 4 gaat!

 7. tom

  zou ea echt zo dom zijn om sims 4 aan te kondige als ze dat doen loopen ze hele boel geld mis want iedereen canseld masaal de sims3 exotisch eiland want iedereen is gefikseerd op sims 4 dat vergeten dat nog paar mooi uitbreidingen komen
  en ea zit er niet op te wachten om geld mis te lopen

   1. Barthof

    Idd, dat denk ik ook. En er zijn ook nog mensen die tot nu de hele verzameling compleet heeft en dus ook compleet willen houden.
    Ik ga ‘m iig niet cancelen, mij lijkt exotisch eiland een super mooi en leuk spel. πŸ˜€

 8. SnoepxStok

  Ik heb een vermieden dat ze de sims 4 niet op cd gaan uitbrengen maar gewoon via Orgin. Als dit zo zou zijn ga ik hem niet kopen en kunnen ze fluiten naar 75% van alle Sims kopers rondom de wereld. Ik vind dat als je iets koopt je het ook moet kunnen vasthouden. En niet 80€ online moet overmaken naar Orgin en dan een spel krijgt. Het is wel leuk bedacht en millieu vriendelijk maar dat gaat niks worden!
  Ik hoop eerdergezechts dat ze de laatste uitbreiding van het jaar (De sims 3 Tijdreizen) gaan uitbrengen als een soort van massive update van de sims 3 dan. Of dat dat uitbreidingspakket een soort van poort naar het nieuwe sims 4 word waarbij de meubels en sims worden omgevorm naar de sims 4 standaart.
  Maarja, we zien het morgen wel en dan zien we wel wat er gebeurt! πŸ™‚

 9. simmertje1981

  Ik vind het ook best spannend, maar voor de mensen die meteen negatief reageren over een aankondiging van sims 4 toen iedereen no blij was met sims 2 was het zelfde negatieve van dan moet ik weer helemaal opnieuw beginnen en toch is sims 3 een succes. Dat is met sims 4 denk ik ook, zeker als het onlinegedeelte optioneel is.

  Ik zie het als ik uit mijn werk kom wel.

 10. Sabrina

  Ben wel onwijs benieuwd, iedere simsfan denk ik wel, maar als hij online komt zal ik hem niet kopen. Ik hoor al van vrienden/familie en onwijs veel mensen online dat ze dat zonde vinden en het ‘simsgevoel’ weg zal vagen als het online word. Speel het al sinds Sims 1 en heb het altijd netjes gekocht. Maar online, nope. Zonde van m’n geld. Hou het lekker bij de Sims 3 dan, ALS hij online wordt!

 11. Barthof

  Ik zou het wel jammer maar tegelijkertijd ook heel leuk vinden als Sims 4 wordt aangekondigd. Ik vind het jammer omdat ik nu alle uitbreidingen heb en dan bij Sims 4 helemaal ‘opnieuw’ moet beginnen, dat is eigenlijk zonde van je geld. Ik vind het leuk omdat ik gewoon ontzettend benieuwd ben naar de nieuwe mogelijkheden en mooiere graphics.
  Ik zal morgen sowieso elk uur even kijken. πŸ˜€

 12. tom

  staat op twitter van sims nieuws dat om 5 uur gebelt gaat worden en ons zo snel mogelijk op de hoogte brengen morgen vroeg zal er op ook op web sit twitter feed geplaats worden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>