Twitter slaat op hol met speculaties over maandag!

 photo graham_zpse1ceb5fd.jpg

Aankomende maandag krijgt het SimsNieuws team en natuurlijk ook andere fansites, een belangrijk telefoontje uit de USA van het ‘The Sims’.  Door dat fansites dit telefoontje gaan krijgen denken heel veel mensen gelijk aan de opkomst van De Sims 4, zelfs zo veel dat twitter vol met speculaties staat over De Sims 4. Jammer genoeg weten wij niet of het nu echt over De Sims 4 zal gaan of over iets anders belangrijks, maar tot die tijd kunnen wij ook alleen maar bedenken wat er zal gaan komen. In ieder geval kan SimGuruGraham zijn twitter onderhand niet meer volgen door alle speculaties!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *