Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Logo

 photo TS4_logo_transparent_zps6c5d0ae4.png

51 gedachtes over “De Sims 4 Logo”

  1. Markiewong

   Is dat erg dan? Ze moeten anno 2014 er voor zorgen dat de Sims realistischer dan ooit te voren is met nog diepere gameplay. Dan is back to basic helemaal niet zo erg. Laat ze maar eerst eens de basis op orde hebben voor ze met EP’s komen ;).

  1. markos

   waarom moet jij op iedereen zo letten?
   ik zie dat wel vaker bij jou,
   hij weet ook wel dat hij een fout heeft gemaakt, dat hoef jij echt niet voor hem te verbeteren πŸ™‚
   en mensen kunnen toch ook nadenken, of niet…

 1. Emma

  Ik vind de Sims 4 tot nu toe tegenvallen, maar de eerste screens van de Sims 3 waren ook slecht, en dat is een succes geworden! Hopen dat dit bij de Sims 4 ook zo is πŸ˜‰

   1. Emma

    Ja, dat klopt. Maar nu heb ik het ook specifiek over het logo en de ogen, daarom staat er ook “tot nu toe”. Hopelijk veranderd mijn mening als we meer screens te zien krijgen.

 2. MrLegendardisch

  Mag ik het woord?

  Hier een standpunt van een grafische vormgever. (Graphic Designer dus..)

  Lekker, simpel strak en basic, like this.

  Een logo hoeft niet zoveel prul en sier te hebben.
  inderdaad mis ik de plumbod: het watermerk van de sims, maar dan nog, die M doet me denken aan die huisjes van de oude The Sims Logo…

 3. Soeduk

  Het kan er mee door, al vind ik het logo van de Sims 3 mooier mede doordat daar wel de plumbob in verwerkt zit. Maar dat is persoonlijk πŸ™‚ En ik zie nu al uit naar de Sims 4! Weer dat heerlijke gevoel van: ik moet alles weten en elke screenshot zien! πŸ˜€ En dan de allereerste keer dat je het spel speelt..! Geweldig! Maar ik loop nu een beetje heel erg vooruit. XD Op naar 2014!

 4. Nina

  Leuke logo, die andere logo’s vind ik teveel op elkaar lijken. πŸ˜€ ik heb al veel screenshots gezien, ik vind de gezichten en zo wel mooi. Alleen het haar zijn maar een paar neppe flappers over de schouders. πŸ™

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *